Πόσα παιδιά θα κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου;

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, ο αριθμός των παιδιών που θα κάνουμε, εξαρτάται και από το ζώδιό μας.

Τι προβλέπουν λοιπόν τα άστρα για τους εκφραστές όλων των ζωδίων;

Κριός – η πολύτεκνη, μαχήτρια μητέρα
posa-pedia-tha-kanis-analoga-me-to-zodio-sou
Οι αστρολόγοι λένε ότι οι γυναίκες Κριοί έχουν αυξημένες πιθανότητες να αποκτήσουν τρία ή τέσσερα παιδιά. Συνήθως οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν έναν ισχυρό δεσμό με τον πατέρα τους και ως εκ τούτου τείνουν και οι ίδιες συχνά να παίζουν αυτόν τον ρόλο στη ζωή των παιδιών τους. Μια μαμά Κριός είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση αλλά όταν θυμώνει είναι καλό να… απομακρύνεστε.

Διαβάστε ακόμα: Ποιες ασθένειες κληρονομούμε από τις μαμάδες μας;

Ταύρος – η σοβαρή μητέρα 2 παιδιών
Μια γυναίκα Ταύρος συνήθως έχει δύο παιδιά και μάλιστα με μικρή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Η μαμά Ταύρος δεν σταματά να προσπαθεί να ενθαρρύνει την οικογένειά της, χωρίς να επικρίνει τα παιδιά της ακόμα και αν γνωρίζει ότι έχουν κάνει κάποιο σφάλμα. Χωρίς υπερβολή, η μαμά Ταύρος μπορεί να χαρακτηριστεί ως η άψογη μητέρα και οικοδέσποινα.

Δίδυμοι – η απρόβλεπτη μητέρα διδύμων
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μια γυναίκα Δίδυμος να αποκτήσει δίδυμα! Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου τείνουν να είναι πολύ ευαίσθητες και ευάλωτες μητέρες. Είναι απίστευτος ο τρόπος που συνδέονται με τα παιδιά τους και δεν φοβούνται να τους δείξουν ότι η μαμά τους δεν είναι τόσο ισχυρή όσο φαίνεται.

Καρκίνος – η υπεύθυνη μητέρα δύο παιδιών
posa-pedia-tha-kanis-analoga-me-to-zodio-sou1
Τα άστρα προβλέπουν ότι μια γυναίκα Καρκίνος μάλλον θα αποκτήσει δύο παιδιά, αλλά με σημαντική ηλικιακή διαφορά. Οι γυναίκες Καρκίνοι γενικά φημίζονται για την περιποιητική τους στάση απέναντι στους άλλους και μια μαμά Καρκίνος είναι σίγουρο πως θα τροφοδοτήσει με απέραντη αγάπη τα παιδιά της. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν την ικανότητα να βοηθήσουν  τους άλλους και να τους παράσχουν κάθε είδους στήριξη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την οικογένειά τους.

Διαβάστε ακόμα: 10 λόγοι που σε κάνουν πιο καλή μαμά (απ’ όσο νομίζεις)

Λέων – η μαμά με 2 ή και 4 παιδιά
Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα δύνανται να αποκτήσουν ζυγό αριθμό παιδιών: ή δύο ή και τέσσερα. Οι μαμάδες Λιονταρίνες είναι πολύ εγκάρδιες και περήφανες  για τα παιδιά τους. Μια μαμά Λέων θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν με τιμιότητα και ενσυνείδηση, και γι’ αυτό εναποθέτει πολλά στο κομμάτι της σωστής εκπαίδευσης.

Παρθένος – η οργανωτική μαμά ενός παιδιού
Σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια, οι γυναίκες Παρθένοι τείνουν να είναι περισσότερο προσεκτικές όταν το θέμα που τίθεται είναι η μητρότητα: ως εκ τούτου, κατά πάσα πιθανότητα, θα κάνουν μόνο ένα παιδί. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους απέναντι στα παιδιά τους, αλλά είναι πολύ πρακτικές, έξυπνες και πραγματικά δείχνουν κατανόηση ως μαμάδες.

Ζυγός – η ισορροπημένη μαμά δύο, τεσσάρων ή έξι παιδιών
Φαίνεται ότι στις γυναίκες Ζυγούς αρέσει πραγματικά η έννοια της ισορροπίας. Οι μαμάδες Ζυγοί είναι οι καλύτερες στο θέμα της μητρότητας και δείχνουν μια διαρκή προθυμία να προσφέρουν και το καλύτερο στα παιδιά τους. Βέβαια, αυτό που εκείνες θεωρούν ως καλύτερο μιας και ποτέ δεν θα επιτρέψουν σε έναν τρίτο, σε έναν ξένο να τους υποδείξει το πως θα πρέπει να συμπεριφερθούν στα παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμα: Τα παιδιά «παίρνουν» τη νοημοσύνη τους από τη μαμά

Σκορπιός – η εκκεντρική μητέρα πολλών παιδιών
posa-pedia-tha-kanis-analoga-me-to-zodio-sou2
Η μητέρα Σκορπιός είναι σε θέση να αποκτήσει αρκετά παιδιά, χωρίς να δείχνει την αδυναμία της σε κάποιο. Η αποφασιστικότητα και η ανεξαρτησία της μαμάς Σκορπιού συνήθως κληροδοτείται και στα παιδιά της. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και δείχνουν πάντα ενδιαφέρον και υποστήριξη στα παιδιά τους.

Τοξότης – η επαγγελματίας μαμά ενός παιδιού
Οι γυναίκες Τοξότες δίνουν απίστευτη βαρύτητα στην καριέρα τους, γεγονός που μπορεί να τις καθυστερήσει σημαντικά ή ακόμα και να τις αποτρέψει από το να αποκτήσουν ένα παιδί. Οι μαμάδες που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη είναι πολύ δραστήριες και ανεξάρτητες. Το μόνο που ζητούν από τα παιδιά τους είναι να γίνουν έξυπνα, φιλόδοξα και ανεξάρτητα.

Διαβάστε ακόμα: Εσύ τι τύπος μητέρας είσαι;

Αιγόκερως – η super μαμά τριών παιδιών
Οι μαμάδες Αιγόκεροι συνήθως δεν έχουν πρόβλημα στην ανατροφή των παιδιών και τα άστρα προβλέπουν ότι μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν ακόμα και τρία παιδιά ταυτόχρονα. Μια μαμά Αιγόκερως είναι πολύ ευαίσθητη και προστατευτική, αλλά απαιτεί το ίδιο και από τα παιδιά της.

Υδροχόος – η προσαρμοστική μαμά ενός παιδιού
posa-pedia-tha-kanis-analoga-me-to-zodio-sou3
Τα άστρα προβλέπουν ότι οι γυναίκες Υδροχόοι θα αποκτήσουν μόνο ένα παιδί. Οι μαμάδες Υδροχόοι θέλουν τα παιδιά τους να είναι κοινωνικά και ανοιχτά σε νέες γνώσεις και εμπειρίες. Μερικές φορές, λόγω της εκκεντρικότητας τους, οι μαμάδες Υδροχόοι μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τα παιδιά τους.

Ιχθείς – η καλόψυχη μαμά πέντε (ή και περισσότερων) παιδιών
Η μαμά Ιχθύς χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευκολία και αγάπη στο να αναθρέψει πολλά παιδιά. Το μόνο τους ελάττωμα είναι ότι τείνουν να κακομαθαίνουν τα παιδιά τους, γεγονός που τα κάνει δύστροπα και απείθαρχα.

Διαβάστε ακόμα: Ποιο τατουάζ σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου!