Ποιο χρώμα προσελκύει τύχη και χρήματα, ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας;

Έχετε παρατηρήσει ότι το χρώμα των ρούχων σας επηρεάζει τη διάθεσή σας, την ευημερία σας και ακόμα και την επιτυχία σας; Ναι, ναι, κι όμως… συμβαίνει. Το ακατάλληλο χρώμα μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπία,  η οποία χτυπάει τη “ροή της τύχης”.

Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές και να οργανώσετε την ντουλάπα σας με βάση ένα συγκεκριμένο χρώμα για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Και δεν χρειάζεται να τρέξετε στα μαγαζιά αν σας λείπει κάτι: αρκεί να συμπεριλάβετε τουλάχιστον ένα κομμάτι κατάλληλου χρώματος στο καθημερινό σας ντύσιμο.

Διαβάστε ακόμα: Τολμήστε το! Καπαρντίνες σε έντονα χρώματα

Δευτέρα
Ημέρα της Σελήνης. Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας χαρακτηρίζεται από ασταθή και μεταβαλλόμενη διάθεση. Τα κύρια χρώματα της Δευτέρας είναι το ασήμι, το λευκό και το μπλε. Μπορείτε όμως να φορέσετε και ροζ, πράσινο, γκρι, καφέ και μοβ.

Τρίτη
Ημέρα του Άρη. Αυτή η μέρα έχει μια έντονη ενέργεια και ένα πνεύμα ανταγωνισμού. Τα κύρια χρώματα της Τρίτης είναι το κόκκινο και το καφέ. Αποδεκτά θεωρούνται επίσης το μπλε, το σταχτί, το χρυσό και το πορτοκαλί.

Τετάρτη
Ημέρα του Ερμή. Αυτή είναι η ημέρα των ενεργών επαφών, της επικοινωνίας, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων, της ολοκλήρωσης των συναλλαγών. Τα κύρια χρώματα της Τετάρτης είναι το γκρι και το κίτρινο ενώ μπορείτε να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας και λίγο πράσινο, μπλε ή και χρυσό.

Διαβάστε ακόμα: Τι προδίδει το αγαπημένο σας χρώμα;

Πέμπτη
Ημέρα του Δία. Αυτή η μέρα χαρακτηρίζεται από θετική ενέργεια και υπόσχεται καλή τύχη σε κάθε επιχείρηση: οι περισσότερες συμφωνίες “κλείνουν” αυτή την ημέρα της εβδομάδας. Προτιμήστε χρώματα στις αποχρώσεις του μοβ, του λιλά, του πορτοκαλί και του ροζ. Αποδεκτά είναι επίσης το κόκκινο, το μπλε, το πράσινο, το καφέ και το λευκό.

Παρασκευή
Ημέρα της Αφροδίτης. Αυτή η μέρα φέρνει μια ήρεμη και αρμονική ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και έντονα συναισθήματα. Φορέστε μπλε, τυρκουάζ, λευκό, ροζ και κόκκινο.

Σάββατο
Ημέρα του Κρόνου. Η μέρα περιβάλλεται από τη μυστηριώδη ενέργεια της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης. Διαλέξτε ανάμεσα σε μαύρο, σκούρο μπλε και γκρι ενώ αποδεκτές επιλογές αποτελούντο καφέ και το πράσινο.

Κυριακή
Ημέρα του Ήλιου. Αυτή η μέρα σίγουρα μεταφέρει την ενέργεια της χαράς και της δημιουργικότητας. Τα κυριότερα χρώματα της Κυριακής είναι το χρυσό και το κίτρινο. Αποδεκτά θεωρούνται επίσης το λευκό, το ροζ, το μπλε και το πράσινο.

Διαβάστε ακόμα: 9 τροφές που αλλάζουν το χρώμα των ματιών