Κομμωτήριο Lela’s Style

Εφαρμόζουμε στο χώρο μας ό,τι πιο μοντέρνο και εξελιγμένο στον ευρύτερο χώρο της κομμωτικής. Οι απαιτήσεις σας είναι για εμάς πρόκληση! Απολαύστε λοιπόν, την πρωτοπορία Lela’s Style με τις πιο προχωρημένες τάσεις στις κουπ (κούρεμα – χτένισμα) και στο χρώμα.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (-20%): Δευτέρα έως και Πέμπτη

Extra Υπηρεσίες
Δεν εφησυχάζουμε στην επιτυχία μας. Γι’ αυτό ανανεώνουμε συνεχώς το χώρο μας, ώστε να σας υποδέχεται πάντα ζεστός, φιλικός και μοντέρνος. Όσο ικανοποιημένοι και αν είστε, εμείς δεν παύουμε να προσπαθούμε για μια ολοένα και πλουσιότερη γκάμα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, στο κατάστημά μας λειτουργεί σε καθημερινή βάση ειδικό τμήμα μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ και αποτρίχωσης, με ειδικευμένο προσωπικό, τεχνολογικά πλήρως εξοπλισμένο.

Μαζί με τις υπόλοιπες ήδη πλούσιες υπηρεσίες μας, τόσο σε όγκο όσο και σε ποιότητα, δημιουργούμε για εσάς έναν οίκο ομορφιάς, με αποκλειστικό στόχο το χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό σας.

Για να δείτε το πλήρες προφίλ της επιχείρησης (διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας, ωράριο λειτουργίας, φωτογραφίες, χάρτη κλπ.), πατήστε εδώ