Κομμωτήριο “Καλλίστη”

Καλλίστη ονομαζόταν 4500 χρόνια πριν το νησί της Σαντορίνης, λόγω της απαράμιλλης ομορφιάς του. Μπορεί τα κομμωτήρια Καλλίστη να μην έχουν τόσο μεγάλη ιστορία, είναι όμως από τα πιο στιλάτα κομμωτήρια, με παρουσία στην τέχνη της κομμωτικής από το 2002.

Φιλοδοξία τους να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, φροντίζοντας με μοναδικό τρόπο την ομορφιά σας.

Όλοι και όλες, οι άνθρωποι του Καλλίστη Hair, με τη γνώση και την εμπειρία που απαιτείται, θα δώσουν το χρώμα και τη λάμψη που έχουν ανάγκη τα μαλλιά σας, για να αναδείξουν μοναδικά το πρόσωπο και γενικότερα τη φυσική παρουσία σας.

Είμαστε σχολαστικοί-ες, προσφέροντας ιδέες και δημιουργίες που ξεχωρίζουν, στολίζοντας με τις εμπνεύσεις μας, γυναίκες και άνδρες πελάτες μας.

Γνωρίστε τώρα και τις άλλες υπηρεσίες μας, και απολαύστε το νέο σας look: Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Extensions με φυσική τρίχα και πολλές άλλες εκπλήξεις και ειδικές προσφορές που θα σας ενθουσιάσουν και αποτελούν διαφήμιση ποιότητας της δουλειάς των κομμωτηρίων Καλλίστη Hair.

Ό,τι και αν δοκιμάσετε, ένα είναι σίγουρο, το αποτέλεσμα θα είναι ξεχωριστό και κάλλιστo…

Προϊόντα και υπηρεσίες

Θα χαρούμε να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και να γνωρίσετε από κοντά τις υπηρεσίες ομορφιάς που θα σας χαρίσουν μια “κάλλιστη” εμφάνιση απ’ την κορφή ως τα νύχια:

Υπηρεσίες κομμωτικής, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Extensions, Επαγγελματικό μακιγιάζ, Αποτρίχωση

Για να δείτε το πλήρες προφίλ της επιχείρησης (διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας, ωράριο λειτουργίας, φωτογραφίες, χάρτη κλπ.), πατήστε εδώ