Τα κατάλληλα αξεσουάρ για τα χειμωνιάτικα πουλόβερ

Μας αρέσουν πολύ τα χειμωνιάτικα πουλόβερ, και ειδικά όσα έχουν χοντρή πλέξη που προσδίδει μια παραπάνω ζεστασιά (και βοηθά και στο χουχούλιασμα).

Για να αναδειχθεί ένα φαινομενικά απλό πουλόβερ, έχουμε αρκετές επιλογές οι οποίες αφορούν φυσικά στα κατάλληλα αξεσουάρ.

Chokers
ta-katallila-axesouar-gia-ta-chimoniatika-poulover
Mε λεπτή αλυσίδα ή κρύσταλλα ή μικροσκοπικά μενταγιόν, τα chokers χαρίζουν μια ακόμα πιο θηλυκή διάθεση κάνοντας πιο smooth το όλο σύνολο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα choker με διπλή αλυσίδα ή να το συνδυάσετε με μια πιο μακριά αλυσίδα για το λαιμό. Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξετε ένα πουλόβερ με στρογγυλή ή V λαιμόκοψη, τα chokers ταιριάζουν με όλα.

Κολιέ
ta-katallila-axesouar-gia-ta-chimoniatika-poulover1
Συνδυάστε αρκετές σειρές από μακριά κολιέ, υπό την προϋπόθεση να είναι λεπτά με ένα κύριο στοιχείο και όχι δεκάδες διακοσμητικά.

Δαχτυλίδια
ta-katallila-axesouar-gia-ta-chimoniatika-poulover2
Προτιμήστε τα δαχτυλίδια εκείνα που είναι πιο λεπτά και μπορείτε να τα αγοράσετε ως σετ, για να καλύψετε όλα τα δάχτυλα του ενός χεριού.

Μενταγιόν
ta-katallila-axesouar-gia-ta-chimoniatika-poulover3
Και πάλι προτιμήστε κάποιο με λεπτή αλυσίδα αλλά με έντονο χαρακτήρα.

Μεγάλα σκουλαρίκια
ta-katallila-axesouar-gia-ta-chimoniatika-poulover4
Ήρθαν και θα μείνουν… τα σκουλαρίκια με έντονο χαρακτήρα μπορούν να “στολίσουν” το look σας, χωρίς να χρειαστεί να βάλετε τίποτα άλλο επάνω σας.