Μπορείς να μαγειρέψεις με 1€ την ημέρα;

Μπορείς να μαγειρέψεις με 1€ την ημέρα;

Σύμφωνα με την ιδρύτρια του Bags of Taste, Alicia Weston, μπορείς αρκεί κάποιος να σου δείξει τον τρόπο και να σου μάθει κάποια απλά μικρά μυστικά προκειμένου να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο πρακτικά όσον αφορά τόσο το κομμάτι της μαγειρικής, όσο και των αγορών το οποίο προηγείται!

Η Bags of Taste, λοιπόν, είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία εδρεύει στο Λονδίνο και ως στόχο της έχει να μάθει σε όποιον το επιθυμεί, να μαγειρεύει εύκολες και οικονομικές συνταγές, ξοδεύοντας λιγότερο από μία λίρα (δηλαδή, λιγότερο από περίπου 1,13€) π.χ. για το μεσημεριανό φαγητό.

Το μυστικό, σύμφωνα με την Weston, βρίσκεται στα ψώνια και στη δυνατότητα να ξέρεις να αντικαθιστάς τις πιο ακριβές τροφές με άλλες εξίσου θρεπτικές, αλλά οικονομικότερες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Τα ρεβίθια, τα οποία μπορούν κάλλιστα να αντικαταστήσουν το κρέας σε διάφορες συνταγές!

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά για όποιον θα ήθελε να τα παρακολουθήσει, με αποτέλεσμα όταν μπαίνει κανείς στην “τάξη”, να βλέπει… μαθητές διαφόρων ηλικιών – από φοιτητές, μέχρι συνταξιούχους! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση και το σκεπτικό της Bags of Taste, δε μένει παρά να κάνεις “εδώ”!

 

Πηγή: akispetretzikis.com