Πώς θα υποδεχθούμε το 2017; Οι συμβουλές των αστρολόγων…

Πώς θα υποδεχθούμε το 2017; Οι συμβουλές των αστρολόγων…

Θα μάθουμε τι πρέπει να φορέσουμε, τι να έχει οπωσδήποτε το τραπέζι, πως να διακοσμήσουμε το διαμέρισμά μας για να έχουμε extra τύχη την καινούρια χρονιά κ.α.

Αρχικά να πούμε ότι, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, το 2017 είναι η χρονιά του πετεινού. Όπως ο κόκορας δεν ξεκολλάει από το κοτέτσι του και το υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια, έτσι και εμείς θα πρέπει να υποδεχτούμε το 2017 μαζί με την οικογένειάς μας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε, ακόμα και αν δεν είναι εφικτό να είστε όλοι οι συγγενείς μαζεμένοι, να δώσετε μια πιο οικογενειακή ατμόσφαιρα στη συγκεκριμένη βραδιά. Να είστε κοντά με ανθρώπους που επικοινωνείτε σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και αν αυτοί δεν ανήκουν στον στενό οικογενειακό σας κύκλο.

Ο πετεινός αγαπά όλα τα χρώματα και τις φωτεινές αποχρώσεις, γι’ αυτό φροντίστε μέχρι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο να είναι διακοσμημένο με πλούσια, περίπλοκα ακόμη και πομπώδη στολίδια!

Τα δικά σας ρούχα μπορούν να είναι στα χρώματα της φωτιάς, σε μια ποικιλία χρωμάτων από κίτρινο και χρυσό έως μπορντό, πορτοκαλί και κόκκινο. Όσον αφορά το στυλ, για να υποδεχθείτε το 2017 μπορείτε να εντάξετε avant-garde στοιχεία: φούστες με στρίφωμα, φορέματα με “αιχμηρά” κοψίματα, “τραχείς” γεωμετρικές άκρες, φτερά κλπ. Από την άλλη, μην ξεχνάτε ότι είναι η χρονιά του πετεινού και όχι του παγωνιού και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να επιλέγετε ρούχα και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα. Ο σωστός ο πετεινός  γνωρίζει την αξία του και δεν έχει ανάγκη από πολύ καλλωπισμό, κόλπα και μακιγιάζ.

pos-tha-ipodechthoume-to-2017-i-simvoules-ton-astrologon1

Το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς 
Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερπροσπάθεια ή να γεμίσετε το γιορτινό τραπέζι με εξωτικές λιχουδιές. Ο πετεινός αγαπά την απλότητα και την ταπεινότητα. Εκτιμά εκείνους που ξέρουν να αποταμιεύουν, να υπολογίζουν σωστά τις ανάγκες τους και να κατανέμουν ορθά τους πόρους – οικονομικούς και πνευματικούς. Καλό θα ήταν να επιλέξετε πιάτα που αγαπούν τα πτηνά, δηλαδή σιτηρά, ψάρι και τροφές με κόκκινο χρώμα (φρούτα, μούρα κλπ.).

Καλό θα ήταν να αποκλείσετε πιάτα με πουλερικά και αυγά για να μην εξοργίσετε τον Master του νέου έτους.