Ποιο τατουάζ σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε για τατουάζ… Μήπως τον τελευταίο καιρό αναζητάς και εσύ ένα σύμβολο, ένα σχέδιο ή κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό για να το κάνεις τατουάζ; Αναζητώντας το κατάλληλο σχέδιο συμβουλέψου την πρόταση του ζωδίου σου για το τατουάζ που ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητά σου σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Κριός
Ένα Κριάρι βαριέται πολύ εύκολα, για το λόγο αυτό καλό είναι το τατουάζ που θα επιλέξει να το κάνει σε ένα σημείο που δεν θα το βλέπει συχνά. Ένας άνδρας Κριός σίγουρα θα επέλεγε να κάνει ως tattoo το σύμβολο της αγαπημένης του ομάδας. Ωστόσο θα προτείναμε για το ζώδιο του Κριού ένα σύμβολο ελευθερίας αλλά και ορμητικότητας. Για παράδειγμα ένας κεραυνός που ξεσπά εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα όπως ένας Κριός είναι ένα απόλυτα ταιριαστό σύμβολο σε αυτό το ζώδιο. Τατουάζ με φλόγες, είναι ένα ακόμα ταιριαστό σύμβολο για αυτό το ζώδιο. Εναλλακτικά ένα πουλί το οποίο πετά ελεύθερο ή ένα φτερό που το φυσά ο άνεμος, είναι μερικά ακόμα σύμβολα που ταιριάζουν γάντι στην ιδιοσυγκρασία ενός Κριού.

Ταύρος
Ο Ταύρος φημίζεται για την σταθερότητά του, για το εξαιρετικό του γούστο αλλά και για την φινέτσα του… Λατρεύει τη φύση, μα πιο πολύ τα λουλούδια. Ένα μπουκέτο από όμορφα, περίεργα ή και εξωτικά λουλούδια θα ήταν η ιδανική επιλογή για τον Ταύρο που θέλει πάντα να έχει πάνω του κάτι όμορφο. Επιπλέον μία άγκυρα, είναι άκρως ταιριαστή στην προσωπικότητά του, γιατί ως γνωστόν ο Ταύρος θέλει να αράζει πάντα στο σταθερό του λιμάνι!

Δίδυμος
Ο Δίδυμος τα πάει καλά με τα τατουάζ για αυτό και τις περισσότερες φορές έχει περισσότερα από ένα στο σώμα του. Επιλέγει πάντα κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό, ένα σύμβολο που έχει κάποια έννοια που την ξέρει μόνο ο ίδιος και που βάζει σε σκέψεις όποιον το αντικρίζει! Μία καλή πρόταση για τατουάζ θα ήταν γεωμετρικά σύμβολα που συμβολίζουν το σύμπαν και ανάλογα με το σχεδιασμό τους έχουν κάποιες συγκεκριμένες έννοιες. Εναλλακτικά μία όμορφη αλλά συνάμα ξεχωριστή πεταλούδα, θα ταίριαζε πολύ στην ιδιοσυγκρασία ενός Διδύμου που θέλει να πετά ελεύθερος γνωρίζοντας διαρκώς νέες εμπειρίες!

Καρκίνος
Ένας Καρκίνος επιλέγει να κάνει τατουάζ ένα σύμβολο διακριτικό, το οποίο όμως έχει κάποιο βαθύ νόημα ή του ξυπνά μία έντονη ανάμνηση ή ένα σημαντικό κίνητρο. Το Καρκινάκι λοιπόν θα μπορούσε να επιλέξει ως τατουάζ ένα απόφθεγμα το οποίο θα φιλοτεχνηθεί σε μία ρομαντική γραμματοσειρά, με καρδούλες, πεταλουδίτσες ή και λουλουδάκια που θα χαρίσουν ένα πιο ρομαντικό στυλ στο τατού του! Επιπλέον, επειδή ένας Καρκίνος είναι πολύ έντονα συνδεδεμένος με το παρελθόν του, θα μπορούσε να κάνει τατουάζ το αρχικό του γράμματος του παιδιού του, της μαμάς του ή κάποιου πολυαγαπημένου προσώπου!

Λέων
Ο Λέοντας, ο βασιλιάς του ζωδιακού, συνήθως προτιμά να κάνει τατουάζ με ζώα, οπότε μία τίγρης ή ακόμα και ένα ατίθασο λιονταράκι, πράγματι θα ταίριαζε τόσο στα γούστα του όσο και στο ζώδιο του! Δεδομένου όμως ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αρχοντικό, βασιλικό ζώδιο, μία κορώνα θα ήταν η ιδανική λύση για να νιώσει το Λιονταράκι ακόμα πιο γαλαζοαίματο! Ένας Λέοντας επίσης, μπορεί να κάνει τατουάζ ένα διαμάντι, ένα δαχτυλίδι με μία μοναδική πέτρα ή ακόμα και μία καρδιά που από μέσα της βγαίνουν φλόγες ακριβώς όπως συμβαίνει όταν ο ίδιος ερωτεύεται!

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από ευστροφία, από γνώση αλλά και σοφία … Όλοι τρέχουμε κοντά του όταν θέλουμε έναν πραγματικό φίλο να μας καθοδηγήσει. Το τατουάζ λοιπόν που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή του είναι μία κουκουβάγια. Η σοβαρή κουκουβάγια είναι το απόλυτο σύμβολο της σύνεσης, της γνώσης και της σοφίας. Εναλλακτικά ένα κλαδί ελιάς, που συμβολίζει την γονιμότητα, την γαλήνη και την προστασία και έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, είναι πράγματι πολύ ταιριαστό στην προσωπικότητά του!

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ομορφιάς και φημίζεται για την καλαισθησία του αλλά μερικές φορές και για την ωραιοπάθεια του. Ένας Ζυγός για τατουάζ θα διάλεγε ένα σύμβολο όμορφο και όχι άγριο. Δεν θα τον ένοιαζε και τόσο πολύ το νόημα, όσο το σχέδιο! Μία γατούλα, μία νεράιδα, ένα ξωτικό παραμυθιού είναι μερικά από τα σύμβολα που θα ταίριαζαν στην ρομαντική του ιδιοσυγκρασία. Δεδομένου ότι ο Ζυγός λατρεύει και την μουσική, μία νότα θα του θύμιζε ότι η ζωή είναι μία μελωδία.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι το πρώτο στη λίστα ζώδιο που προτιμά και κάνει τατουάζ. Τις περισσότερες φορές επιλέγει να κάνει το σύμβολο του ζωδίου του, δηλαδή έναν Σκορπιό που οι δαγκάνες του στάζουν δηλητήριο! Μία κόμπρα είναι ακόμα μία καλή πρόταση για τον Σκορπιό που θέλει να έχει πάνω του ένα τατουάζ που προκαλεί και λίγο φόβο ή μυστήριο. Δεδομένου όμως ότι ο Σκορπιός είναι και το ζώδιο που έχει έντονη διαίσθηση, ένα μάτι – το τρίτο του μάτι – θα μπορούσε άνετα να κοσμεί στην πλάτη του. Έτσι για να δείχνει ότι παρατηρεί τα πάντα!

Τοξότης
Ο γουρλής του ζωδιακού, ο Τοξότης, θέλει να έχει πάνω του ένα τατουάζ που του προσφέρει γούρι, που τον κάνει να έχει ακόμα περισσότερη ρέντα. Έτσι λοιπόν τις περισσότερες φορές επιλέγει για τατουάζ ένα αγαπημένο του σύμβολο από τα παιδικά του χρόνια, που το έχει συνδέσει με τυχερές στιγμές του. Ένα πέταλο, πολλά αστεράκια, ένα ματόχαντρο, ένα ρόδι, ή ακόμα και ένας αιγυπτιακός σταυρός είναι σύμβολα που ταιριάζουν απόλυτα στον φιλοσοφημένο Τοξότη. Μία ακόμα πρόταση που ταιριάζει γάντι στον φιλομαθή Τοξότη είναι και κάποιο κινέζικο ιδεόγραμμα με ιδιαίτερο νόημα ή ακόμα και βέλη, που είναι άλλωστε και το σύμβολο του ζωδίου του!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν τα πάει πολύ καλά με τα τατουάζ γιατί είναι αρκετά συντηρητικός και παραδοσιακός. Στην περίπτωση όμως που επιλέξει να κάνει ένα τατουάζ, τότε το σύμβολο που θα επιλέξει θα είναι κάτι γήινο, που παράλληλα υποδηλώνει δύναμη, ανάπτυξη, εξέλιξη. Ο Αιγόκερως μπορεί να κάνει τατουάζ το δέντρο της ζωής, ένα δέντρο με πλούσιες διακλαδώσεις! Επιπλέον επειδή ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που συμβολίζει και τον χρόνο, ακόμα και ένα ρολόι, με λατινικούς αριθμούς και πλούσιες λεπτομέρειες θα ταίριαζαν απόλυτα στο στυλ του!

Υδροχόος
Ο Ουράνιος και εκκεντρικός Υδροχόος, επιλέγει tattoo τα οποία συνήθως είναι μεγάλα, σε περίεργα σημεία ή που είναι εντελώς μοναδικά. Δεν θα επέλεγε ποτέ ένα τατουάζ που το έχει κάνει αρκετός κόσμος, θα προτιμούσε ο ίδιος να έχει δώσει τις κατευθυντήριες στο σχεδιαστή για να ετοιμάσει κάτι ειδικά για εκείνον. Το σήμα του απείρου, σε διάφορες παραλλαγές του, είναι η ιδανική πρόταση για τον Υδροχόο που θεωρεί ότι κάποια πράγματα στη ζωή είναι άπιαστα, κρατούν για πάντα και τα ιδανικά που έχει για τη ζωή είναι μεγάλα. Εναλλακτικά ένα μεγάλο tattoo που δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι βραχιόλι, είναι κάτι εκκεντρικό, που όμως θα το λάτρευε!

Ιχθύς
Ο τρυφερός, ρομαντικός και συναισθηματικός Ιχθύς, αναζητά και επιλέγει ένα τατουάζ που έχει για αυτόν συναισθηματική αξία. Έτσι λοιπόν τις περισσότερες φορές μπορεί να χαράξει αρχικά ονομάτων που του στιγμάτισαν τη ψυχή, ή ημερομηνίες που αποτέλεσαν σταθμό στη ζωή του! Δεδομένου ότι είναι ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη και έχει συχνά την αίσθηση ότι έχει τον προσωπικό του φύλακα άγγελο που τον προστατεύει, θα μπορούσε άνετα να επιλέξει και ως τατού έναν άγγελο με μεγάλα φτερά.

 

Πηγή: www.zwdiasimera.gr