Ζώδια και Γάμος 2018

Ζώδια και Γάμος 2018

Οι Γάμοι  του 2018

Ποια είναι τα ζώδια που το 2018 θα κάνουν το μεγάλο βήμα και θα πουν το μεγάλο “ναι” σε πρόταση γάμου; Μάθε ποιοι παντρεύονται τη νέα χρονιά!

Το 2018 άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για πολλά ζώδια η χρονιά που το μεγάλο όνειρο, επιτέλους θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα! Είναι μία νέα χρονιά που θα αναζωπυρώσει την αξία της οικογένειας και θα δώσει και σημαντικές ευκαιρίες σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού να κάνουν το μεγάλο βήμα του γάμου! Το 2018 αστρολογικά λοιπόν είναι ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ!

Ποιοι όμως θα είναι οι τυχεροί που θα κάνουν το «μεγάλο βήμα» και θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα του 2018;  Ετοιμάσαμε μία λίστα με τα επικρατέστερα ζώδια  και ωροσκόπους  και στην παραθέτουμε για να την μελετήσεις! Φυσικά σε ενημερώνουμε ότι η υπόθεση γάμος είναι ένα εντελώς προσωπικό θέμα, που είναι απαραίτητη η μελέτη του προσωπικού ωροσκοπίου!  Για το λόγο αυτό αν δεν δεις το ζώδιο ή την ημερομηνία σου στην λίστα γάμου 2018, θυμήσου ότι μπορεί να υπάρχουν άλλοι παράγοντες στον αστρολογικό σου χάρτη, που πραγματικά να δηλώνουν ότι τη νέα χρονιά θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις την σχέση σου με τα δεσμά του γάμου!

Οι Γάμοι  του 2018

  • Ταύροι και Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο έχουν πολλές πιθανότητες να παντρευτούν μέχρι το φθινόπωρο 2018. Περισσότερες πιθανότητες έχουν όσοι έχουν γεννηθεί στις 5-13 Μαΐου και 7-15 Νοεμβρίου.  Όσοι έχουν ωροσκόπο στον Ταύρο ή στον Σκορπιό στην 15-16ο και στην 19-21ο. Δες εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη
  • Γάμους θα δούμε την περίοδο του Μαΐου και του Αυγούστου και από τους Ιχθύες και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί 6-8 Μαρτίου και 5-7 Σεπτεμβρίου  αλλά και για όσους έχουν ωροσκόπο Ιχθύ  ή Παρθένο κοντά στην 14-17ο .
  • Από τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους έχουμε γάμους σε όσους ανήκουν στο 1οδεκαήμερο . Οι γάμοι αυτοί, θα είναι περισσότερο για το κοινωνικό πρέπει, ή αποτέλεσμα μίας ήδη υπάρχουσας μόνιμης δέσμευσης. Ωστόσο θα δούμε και Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να κάνουν το μεγάλο βήμα, σαν αποτέλεσμα ενός μοιραίου πάθους που ζουν!
  • Λέοντες και Υδροχόοι  αν και δεν είναι οι πρώτοι στην λίστα γάμου, έχουν περισσότερες πιθανότητες αυτή τη χρονιά να παντρευτούν όσοι έχουν γεννηθεί από τις 16-22 Αυγούστου και από τις 13-19 Φεβρουαρίου, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο  κοντά στην 24-29ο … Η απόφαση του γάμου μπορεί να είναι ξαφνική!
  • Δίδυμοι και Τοξότες θα ανέβουν θα κάνουν το μεγάλο βήμα του γάμου, κυρίως από το Φθινόπωρο του 2018,  θα είναι κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο ή έχουν τον ωροσκόπο τους στο 1ο δεκαήμερο!

Τα ζώδια το 2018 και οι σκέψεις τους για το γάμο

Κριός: Πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου και να νοικοκυρευτώ κάποια στιγμή! Τα χρόνια περνούν  άσε που έχω τους πάντες να με εκνευρίζουν με το «πότε, πότε επιτέλους γέρασες»!

Ταύρος:  Με τον Δία στο Σκορπιό, αλίμονο να μην σταθεροποιήσω μία σχέση και γιατί όχι να παντρευτώ! Αυτή τη στιγμή περίμενα μία ζωή!

Δίδυμος: Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι εγώ δεν σοβαρεύομαι! Άσε βρε , τώρα έφυγε ο Κρόνος από τον Τοξότη και κατευθείαν θέλεις να με φυλακίσεις πάλι;

Καρκίνος: Και να ερωτευτώ θέλω και να παντρευτώ θέλω και να κάνω παιδιά θέλω όλα τα θέλω …

Λέων:  Άμα βρει το κουμπί μου και με πείσει να του/της  δοθώ, τότε ναι θα τον παντρευτώ! Εξάλλου το ζώδιο μου το λέει : «Οι Λέοντες, θα νοικοκυρευτείτε»

Παρθένος:  Επιτέλους το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα! Το πιστεύω, το νιώθω , το προγραμματίζω!

Ζυγός:  Πολύ θα θελα αλλά σκούρα τα πράγματα … Μου κάνει «νερά» αλλά που θα πάει, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Σκορπιός:  Θα σου βάλω την κουλούρα και θα πεις και ένα τραγούδι…. Αμ πως με τον Δία στο ζώδιο του και δεν θα καταφέρω να τυλίξω το πρόσωπο που θέλω!

Τοξότης: Έχω μία ακόμα δικαιολογία για να λέω ότι δεν παντρεύομαι: Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω στενεύει τα οικονομικά μου ….

Αιγόκερως: Με τον Κρόνο στο ζώδιο μου, θα πρέπει να δω τη ζωή και το μέλλον μου ακόμα πιο σοβαρά και να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων! Ναι λοιπόν, δεν τον φοβάμαι τον γάμο …. θα τον κάνω!

Υδροχόος:  Κάπου διάβασα ότι είμαι το πρώτο ζώδιο στη λίστα για τους γάμους του 2018 …. Πόσο μέσα πέφτετε τελικά…. Αν δεν κάνω τώρα το μεγάλο βήμα δεν θα το κάνω ποτέ!

Ιχθύς: Αλήθεια θα με παντρευτεί; Τι λέτε; Θα τον / την καταφέρω; Εγώ το θέλω πολύ πάντως και το 2018  είμαι μέσα στα ζώδια της χρονιάς!

Διαβάστε ακόμα: 30 δημιουργικές προσκλήσεις γάμου που κανείς δεν θα μπορούσε να τους αντισταθεί

 

Πηγή: www.oroskopos.gr