Γυναίκες ενωθείτε και βρείτε συνταξιδιώτη για το επόμενο ταξίδι σας

Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα έχει στόχο να φέρει σ’ επαφή όλους αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά δεν έχουν παρέα.

Επιθυμείς να πας ένα σύντομο ταξίδι να κάνεις μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα, έφτιαξες το πρόγραμμα σου στην δουλειά, ετοίμασες κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες όμως οι φίλες σου δυστυχώς δεν μπορούν να ταξιδέψουν αυτή την περίοδο.

Τώρα υπάρχει λύση και την δίνει η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα travelhut.gr η οποία φέρει ως σύνθημα τη φράση «βρείτε συνταξιδιώτη για το επόμενο ταξίδι σας τώρα» και ο στόχος της είναι να φέρει σ’ επαφή όλους αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά δεν έχουν παρέα.

18882154_1980340562189994_1893465400064605074_n

Τι ακριβώς είναι το travelhut.gr;

Το travelhut.gr είναι μια ελληνική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης η οποία δίνει την δυνατότητα να βρούν συνταξιδιώτη, άνθρωποι που επιθυμούν να ταξιδέψουν και δεν έχουν παρέα. Έχει όντως παρατηρηθεί πως αρκετές φορές, ενώ έχουμε το χρόνο και την διάθεση να ταξιδέψουμε δεν συμβαίνει το ίδιο και με το οικείο περιβάλλον μας, με αποτέλεσμα τα ταξίδια μας να αναβάλλονται και να μένουν ως επιθυμίες «απραγματοποίητες».

Τώρα με τη βοήθεια του διαδικτύου, υπάρχει τρόπος και ονομάζεται travelhut.gr. Είναι η πλατφόρμα η οποία δίνει την δυνατότητα στους συνανθρώπους μας να αναζητήσουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήθος άλλων, εκείνη/ους που τους ταιριάζουν ώστε να σχεδιάσουν μαζί το επόμενο τους ταξίδι. Μέσα από ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον μπορεί πλέον οποιοσδήποτε επιθυμεί, να εγγραφεί και εφόσον προσδιορίσει τους προορισμούς που επιθυμεί, η εφαρμογή αναλαμβάνει να του προτείνει άλλα μέλη της με κοινές ταξιδιωτικές προτιμήσεις.

Δοκίμασε να κάνεις νέες φίλες μεσω του travelhut.gr που σίγουρα αναζητούν για να ταξιδέψουν κι εκείνες, διεύρυνε τον κύκλο των φίλων σου και κάνε πραγματικότητα το ταξίδι που τόσο ονειρεύεσαι.

Στο  travelhut.gr υπάρχουν εκατοντάδες γυναίκες οι οποίες περιμένουν να σε γνωρίσουν για να ΣΥΝταξιδέψετε σε κοντινό ή μακρινό προορισμό, σε θάλασσα ή βουνό, σε ήρεμο ή κοσμοπολίτικο νησί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Ξεκίνησε από το travelhut.gr να ανανεώσεις  το μοτίβο με το οποίο ταξίδευες έως τώρα και καλό σου ταξίδι!

Πηγή: www.newsbeast.gr