10 Συμβουλές για οικοδεσπότες airbnb

Συμβουλές για οικοδεσπότες airbnb! 10 πετυχημένοι οικοδεσπότες δίνουν συμβουλές  για να κάνουν την Airbnb ενοικίαση του σπιτιού σας πιο εύκολη και ήρεμη!

Συμβουλές για οικοδεσπότες airbnb. Δείτε τις προτάσεις αυτών, που αποκαλούνται super hosts, και είναι πλέον οι ειδικοί σε ότι αφορά θέματα Host (οικοδεσπότης ) για το Airbnb!

Αφήστε μικρές σημειώσεις σε όλα τα ηλεκτρονικά
Με αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν, τους λέω επίσης ποιους διακόπτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν.

Όποτε είναι δυνατόν, χαιρετήστε τους επισκέπτες στην πόρτα – και να είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες τους όταν φτάνουν για πρώτη φορά
Είναι συχνά αγχωμένοι και κουρασμένοι, έτσι μερικοί έχουν πολλές ερωτήσεις, μερικοί θέλουν να μείνουν μόνοι τους. Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος τους, να τους ρωτήσετε αν υπάρχει τίποτα που χρειάζονται.

Να τους προσφέρετε ένα ποτό – ή να τους αφήσει ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιό τους για όταν φθάνουν
Ανάλογα με την ώρα της άφιξης, αμέσως προσφέρω στους επισκέπτες νερό, καφέ, τσάι, μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί. Έχω συνήθως ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί ανοιχτό».

Δείξτε τους τα βασικά
Ή αν δεν είστε εκεί, αφήστε τους σημειώσεις που εξηγούν πού είναι όλα τα βασικά στοιχεία: πετσέτες, είδη καθαρισμού, προϊόντα από χαρτί κ.λπ.

Κρατήστε το απλό
Δεν χρειάζεται να προσφέρετε στους επισκέπτες σας περίτεχνα δώρα ή να έχετε ένα περίτεχνο σπίτι για να πετύχετε. Ένας καθαρός, ζεστός χώρος που είναι απαλλαγμένος από ακαταστασία θα κάνει τους καλεσμένους σας να αισθάνονται πιο ευπρόσδεκτοι».

Διακοσμήστε το χώρο σας με ενδιαφέρουσα τέχνη, έπιπλα και κλινοσκεπάσματα
«Αν οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να μείνουν σε ένα βαρετό ξενοδοχείο, θα πήγαιναν σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο. Επισκεφτείτε τα μοναδικά καταστήματα επίπλων για να δώσουν στο σπίτι μας μια αξέχαστη εγχώρια αίσθηση».

Αφήστε τους καλεσμένους σας με όλες τις προμήθειες που χρειάζονται
Τους αφήνω ένα κιτ έκτακτης ανάγκης: μια ομπρέλα σε περίπτωση βροχής, ένα φακό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, και ένα ιατρικό κουτί με επίδεσμο κ.ά.

Να είστε ευέλικτοι με την ώρα check-in και check out
Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς για να έχουμε μια ομαλή σχέση, ανεξάρτητα από το αν είχε καθυστέρηση η πτήση ή αν είχε κίνηση ο δρόμος».

Χρησιμοποιήστε μια κλειδαριά χωρίς κλειδί αν δεν είστε εκεί για να τους υποδεχθείτε
Χρησιμοποιούμε ένα πληκτρολόγιο το οποίο θέτουμε σε έναν κωδικό που θα είναι προσωπικός για τον επισκέπτη, γεγονός που καθιστά εύκολο για τον επισκέπτη να θυμάται – και τους προσφέρει την ασφάλεια γνωρίζοντας ότι μόνοι εκείνοι έχουν πρόσβαση. Έτσι δεν ανησυχείτε και για χαμένα κλειδιά!

Όλα να λάμπουν
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια καλή εντύπωση από το να δίνετε σε κάθε επισκέπτη ένα σχολαστικά καθαρισμένο χώρο. Αυτό σημαίνει καθαρισμό του ντους, τουαλέτας, νεροχύτη και δάπεδα μετά από κάθε επισκέπτη.

 

Πηγή: reconsblog.gr