Τα σπίτια των διασήμων (μέρος α’)

Μα φυσικά οι διάσημοι είναι απλοί θνητοί – σαν κι εμάς – μόνο που μένουν σε σπίτια που είναι διπλάσια σε σχέση με τα δικά μας (πολλές φορές και δεκαπλάσια)! Οι διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης έχουν στην κατοχή τους εξοχικά σπίτια στις ακτές του Malibu, βίλες στην ύπαιθρο και επιβλητικά ρετιρέ στη Νέα Υόρκη. Για παράδειγμα, η Kim Kardashian και ο αγαπημένος της Kanye West αγόρασαν, μετά την έλευση του πρώτου τους παιδιού, μια έπαυλη στο Λος Άντζελες αξίας 10.075.000 δολαρίων, την οποία μάλιστα ετοιμάζονται και να ανακαινίσουν ριζικά. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες από αυτά τα σπίτια, εξοχικά, επαύλεις κλπ και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

Christina Aguilera (το σπίτι της βρίσκεται στο Beverley Hills και η αξία του εκτιμάται στα 10.75 εκατομ. δολάρια)

Jennifer Aniston & Justin Theroux (το σπίτι τους βρίσκεται στο Bel Air και η αξία του εκτιμάται στα 22 εκατομ. δολάρια)

Blake Lively & Ryan Reynolds (το σπίτι τους βρίσκεται στο Bedford και είναι από τα πιο οικονομικά μιας και η αξία του είναι μόλις (!!!) στα 2 εκατομ. δολάρια

Britney Spears (η πριγκίπισσα της pop μένει στην περιοχή Thousand Oaks της Καλιφόρνια και η τιμή του σπιτιού εκτιμάται στα 8.5 εκατομ. δολάρια)

George Clooney (το σπίτι του είναι στο Studio City και η αξία του στα 2.827.500 δολάρια)

Ellen De Generes & Portia de Rossi (η διάσημη παρουσιάστρια διαμένει στο Hidden Valley σε ένα σπίτι αξίας περίπου 10 εκατομ. δολαρίων)

Leonardo Di Caprio (ο γόης της μεγάλης οθόνης μένει στο Los Angeles και διαθέτει δυο διαμερίσματα αξίας 4 εκατομ. δολαρίων συνολικά)

Chris Evans (ο ηθοποιός μένει στο Hollywood σε ένα σπίτι αξίας 3.52 εκατομ. δολαρίων)

Katherine Heigl (η ηθοποιός που γνωρίσαμε στο Grey’s Anatomy μένει στο Λος Άντζελες και το σπίτι της κοστίζει 2.7 εκατομ. δολάρια)

Jon Bon Jovi (το διαμέρισμά του βρίσκεται στο Soho και κοστίζει 42 εκατομ. δολάρια)

Αύριο, στο 2ο μέρος  έρχονται φωτογραφίες των σπιτιών των: Katy Perry, Kim Kardashian & Kanye West, Ashton Kutcher, Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Ellen Pompeo, Oprah Winfrey, Rihanna, Jessica Simpson, Charlize Theron, Justin Timberlake, Vince Vaughn, Reese Witherspoon.