Ανανεώνουμε τους διακόπτες & τις πρίζες στο σπίτι

Αν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με το σπίτι και να κάνετε μικρές αλλαγές, σας έχουμε μερικές πολύ καλές ιδέες για να αλλάξετε μέχρι και τους διακόπτες!!!

Ναι, ναι… καλά διαβάσατε. Και όλα αυτά με τα χεράκι σας…

Σαν σημειωματάριο 
ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti1
Τα πάνελ μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από τον τοίχο για να γίνει πιο εύκολα η διακόσμησή τους. Για κάλυμμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εξώφυλλο από ένα παλιό σημειωματάριο, αρκεί να σας αρέσει το σχέδιο και να ταιριάζει με το υπόλοιπο δωμάτιο.

Κορνίζα


Οι συμβατικοί διακόπτες μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε όμορφοι… πίνακες. Αρκεί να τους βάλετε την κατάλληλη κορνίζα. Ε

Decoupage
ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti5
ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti6
ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti7
Σας αρέσουν τα ταξίδια; Φτιάξτε, ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, μια όμορφη ανάμνηση μέσα στο δωμάτιό σας. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του decoupage, μπορείτε να εφαρμόσετε στην επιφάνεια ενός συμβατικού διακόπτη χαρτοπετσέτες, χάρτη, χρωματιστό χαρτί, ακόμα και αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών.

Για μανιώδεις βιβλιοφάγους
ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti8
Αν έχετε στο σπίτι πολλά βιβλία, σας έχουμε την απόλυτη ιδέα: θα χρειαστείτε τη ράχη από 2 – 3 βιβλία και έτοιμος ο νέος σας διακόπτης. Εναλλακτικά, μπορείτε να το ζωγραφίσετε χρησιμοποιώντας ακρυλικά χρώματα.

Post it
ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti9
Συνεχώς ξεχνάτε τι θα πρέπει να αγοράσετε ή να κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας; Καλύψτε τους διακόπτες με αυτοκόλλητα χαρτιά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Μωσαϊκό


Μπορείτε να τα διακοσμήσετε τους διακόπτες του σπιτιού, και ειδικά της κουζίνας, με κομμάτια από σπασμένα πιάτα και ποτήρια, κομμάτια γυαλιού και χάντρες.

Glitter και πούλιες
ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti12
Ψάχνετε για μια ξεχωριστή ιδέα; Αν σας αρέσει ό,τι λάμπει, μπορείτε να στολίσετε το πάνελ του διακόπτη με glitter ή περλέ χρώμα και μετά να κολλήσετε πάνω και πούλιες.

Δύο σε ένα
ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti13
Δεν είναι μόνο ο διακόπτης, αλλά και κρεμάστρα για τα κλειδιά σας!

Αυτοκόλλητα


ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti16
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα. Είναι μια λύση που υπόσχεται αν χαρίσει λίγες νότες χαράς στο χώρο σας.

Σαν πίνακας ζωγραφικής
ananeonoume-tous-diakoptes-tis-prizes-sto-spiti17
Η πιο απλή και εύκολη λύση είναι να ζωγραφίσετε στο χέρι με ακρυλικό χρώμα το διακόπτη γύρω γύρω.

Σετ κατασκευών


Ειδικά αν έχετε μικρό παιδί στο σπίτι, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστεί.
Αυτά είναι απλό, αλλά αρκετά πρωτότυπα κομμάτια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχεδιασμό, το οποίο θα πρέπει να θαυμάζεται από όλους. Ενσωματώνουν τις αγαπημένες σας ιδέες για τη ζωή, για να κάνει το διαμέρισμά σας πιο άνετα, επειδή στο εσωτερικό σχεδιασμό κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική!