Τα 10 πράγματα που θέλουν να ακούν οι άνδρες από τις συντρόφους τους

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικές γυναίκες προσελκύουν πάντα όμορφους και έξυπνους συντρόφους ενώ κάποιες άλλες όχι; Αυτές οι τυχερές κυρίες, που μπορεί να μην είναι οι πιο όμορφες ή οι πιο έξυπνες, απλά ξέρουν μερικά μυστικά για το πώς να προσελκύουν τους σωστούς άνδρες.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο ευτυχισμένος είναι ο σύντροφός σας;

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα μυστικά;

Χαμογελάστε
ta-10-pragmata-pou-theloun-na-akoun-i-andres-apo-tis-sintrofous-tous
Με ένα πραγματικό χαμόγελο μπορείτε να πετύχετε σχεδόν τα πάντα. Όσο πιο πολύ χαμογελάτε, τόσο πιο πιθανό είναι να αρέσετε στον σύντροφό σας. Εξάλλου, κανένας δεν θέλει έναν σκυθρωπό και μίζερο ταίρι.

Κάντε κομπλιμέντα
Αν σας αρέσει κάτι πραγματικά πάνω του, να του το πείτε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Οι άνδρες αγαπούν να ακούνε φιλοφρονήσεις και να αισθάνονται σιγουριά για το κατά πόσον σας αρέσουν ή όχι.

Αγγίξτε τον
ta-10-pragmata-pou-theloun-na-akoun-i-andres-apo-tis-sintrofous-tous1
Ακόμη και ένα μικρό ή αθώο άγγιγμα, είναι ικανό να στρέψει την προσοχή του πάνω σας. Αγγίξτε του ελαφρώς το χέρι ή δώστε του μια αγκαλιά, για να μικρύνει η απόσταση μεταξύ σας. Με αυτό τον τρόπο του στέλνετε το μήνυμα ότι είναι ποθητός, και σίγουρα θα λάβετε απάντηση.

Διαβάστε ακόμα: Τι θα έκανες αν μάθαινες πως σε απατάει ο σύντροφός σου;

Δείξτε οικειότητα
Ακόμα κι αν αυτή η σχέση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, μην διστάσετε να τον αγκαλιάσετε και να του πείτε πόσο σας έλειψε η παρουσία του την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε. Θα αισθανθεί αμέσως ότι σας αρέσει και οι άνδρες αγαπούν αυτό το συναίσθημα.

Μην φοβηθείτε να “τσαλακωθείτε”
ta-10-pragmata-pou-theloun-na-akoun-i-andres-apo-tis-sintrofous-tous2
Ο κάθε άνθρωπος έχει πολλές πτυχές. Δεν χρειάζεται να είστε μόνο σοβαρές ή αυστηρές. Δείξτε και την αστεία πλευρά του χαρακτήρα σας, αρκεί να μην φτάσετε σε σημείο ανοησίας. Να θυμάστε πως οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες που ξέρουν πώς να διασκεδάζουν.

Να είστε θετικές
Προσπαθήστε να αναδείξετε τα θετικά στοιχεία του συντρόφου σας και να μην γκρινιάζετε άσκοπα για τα αρνητικά. Εξάλλου, κανείς δεν είναι τέλειος – ούτε καν εσείς.

Διαβάστε ακόμα: Οι λόγοι που αποτυγχάνουν οι σχέσεις – γιατί έχουμε τόσα πολλά διαζύγια

Μην μιλάτε για άλλες γυναίκες, και κυρίως τις πρώην του
ta-10-pragmata-pou-theloun-na-akoun-i-andres-apo-tis-sintrofous-tous3
Τώρα είστε μαζί και αυτό είναι που έχει σημασία. Η άσκοπη κριτική ή υπενθύμιση του παρελθόντος, δεν έχει κανένα νόημα. Εξάλλου, αυτό που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι το παρόν και το μέλλον.

Αφήστε τη φαντασία να λειτουργήσει
Δεν χρειάζεται να τα πείτε όλα στο πρώτο ραντεβού. Αφήστε κάτι και για τα επόμενα. Μην αποζητάτε να μάθετε κάθε πτυχή του χαρακτήρα του συντρόφου σας από την αρχή. Βάλτε και λίγη φαντασία και αφήστε τον να σας εκπλήξει.

Να έχετε υπομονή
Μερικές φορές το να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή και τις κατάλληλες συνθήκες είναι η πιο έξυπνη στρατηγική. Και κάθε άνθρωπος που αναζητά μια σοβαρή σχέση, θα το εκτιμήσει.

Μην θεωρείτε τον σύντροφό σας δεδομένο
ta-10-pragmata-pou-theloun-na-akoun-i-andres-apo-tis-sintrofous-tous4
Πείτε του «ευχαριστώ», αναγνωρίστε τις προσπάθειές του…  οι άνδρες το έχουν ανάγκη, όσο σκληροί και αν φαίνονται.

Διαβάστε ακόμα: Τα 8 χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου