Πόσο ευτυχισμένος είναι ο σύντροφός σας;

Κάθε γυναίκα θέλει και προσπαθεί να κάνει το σύντροφό της ευτυχισμένο, προκειμένου να “χτίσουν” από κοινού ή να διατηρήσουν μια ενωμένη οικογένεια.

Αν λοιπόν ο σύντροφός σας κάνει τα παρακάτω, είναι θετικά σημάδια ότι όλα βαίνουν καλώς στην προσωπική σας ζωή.

Διαβάστε ακόμα: 8 πράγματα που ΔΕΝ κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

1. Φιλί
Θα σας καλωσορίσει με ένα φιλί, αν επιστρέψετε στο σπίτι μετά από εκείνον. Και μάλιστα το φιλί δεν θα είναι στο μάγουλο, αλλά στο στόμα. Πιστέψτε μας, δημιουργεί την ίδια αίσθηση με μια ζεστή αγκαλιά. .

2. Επικοινωνία
Όταν π.χ. έχει ένα μακρινό επαγγελματικό ταξίδι, θα επικοινωνήσει μαζί σας τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Και πάντα θα αναφέρει που είναι και τι κάνει… και θα σας πει και πόσο πολύ του λείπετε. Υπάρχουν λοιπόν 2 περιπτώσεις: ή που θα πάει ένα επαγγελματικό ταξίδι και θα νιώθει μοναξιά χωρίς εσάς ή που θα νιώθει απελευθερωμένος. Στην πρώτη περίπτωση, να είστε σίγουρες πως θα σας καλεί τακτικά στο τηλέφωνο. Στη δεύτερη, ξανασκεφτείτε το που πηγαίνει αυτή η σχέση.

3. «Σ ‘αγαπώ»
Σας λέει καθημερινά πόσο πολύ σας αγαπάει. Και ίσως παραπάνω από μια φορά την ημέρα. Και αυτό επειδή η πραγματική αγάπη δεν γερνάει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι ανταλλάσσει καθημερινά λόγια αγάπης και κοπλιμέντα.

Διαβάστε ακόμα: Σε ποια ηλικία νιώθουμε ευτυχισμένοι;

4. Χέρι βοηθείας
Ναι, ο σύντροφός σας μπορεί να σας βοηθήσει και με τις δουλειές του σπιτιού και όχι, αυτό δεν τον κάνει λιγότερο άντρα όπως μπορεί να πίστευαν πριν χρόνια. Ο καλός σύντροφος θέλει να συνεισφέρει στον χώρο που στο κάτω κάτω ζει και ο ίδιος, τόσο από υποχρέωση όσο και επειδή θέλει να σας απαλλάξει από κάποιες ευθύνες. Αν λοιπόν μπορείτε να συνεργαστείτε στις δουλειές του σπιτιού και στις υποχρεώσεις του νοικοκυριού, να είστε σίγουρες ότι μπορείτε να φτιάξετε μια υπέροχη οικογένεια στο μέλλον.

5. Φιλοφρονήσεις
Ο ευτυχισμένος σύντροφος είναι εκείνος που επαινεί. Δεν έχει σημασία για ποιο λόγο σας επαινεί, απλά αρκεί ότι έχει επιστήσει την προσοχή του στις δικές σας δραστηριότητες και βρίσκει πάντα έναν καλό λόγο για να σας δείξει το θαυμασμό του.

6. Παρηγοριά
Ο ίδιος σας κρατάει το χέρι κάθε φορά που νιώθετε να λυγίζετε. Και όταν η στενοχώρια σας είναι μεγάλη και οι στιγμές δύσκολες, είναι πάντα εκεί. Και ακόμα και όταν κυλούν τα δάκρυα της απογοήτευσης, είναι εκεί για να σας παρηγορήσει. Εξάλλου, όλοι μας γνωρίζουμε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια. Και ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα που έχουν τα 2 μέλη του ζευγαριού είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλο στις δυσκολίες.

Διαβάστε ακόμα: Οι 10 εντολές της ευτυχισμένης σχέσης

7. Ανοιχτό βιβλίο
Ένας άντρας κατασταλαγμένος και ακομπλεξάριστος δεν φοβάται να μοιραστεί με τη σύντροφό του ούτε τα όνειρα αλλά ούτε και τις ανησυχίες του. Θα πρέπει όμως να είναι σίγουρος ότι θα του σταθείτε ηθικά όταν και αν ο κόσμος του αρχίσει να καταρρέει κάποια στιγμή. Αν αντιθέτως, ο καθένας κρατάει τα προβλήματα ή και τις χαρές του για τον εαυτό του, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη σχέση.