Η επιστήμη μίλησε: Για να είσαι καλύτερη στη δουλειά σου πρέπει να κάνεις περισσότερο σεξ

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Oregon State Πανεπιστήμιο απέδειξε πως ζευγάρια που έκαναν σεξ το βράδυ πριν από μια σημαντική μέρα στη δουλειά, τα πήγαν πολύ καλύτερα συγκριτικά με ζευγάρια που δεν έκαναν σεξ.

Μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή παίζει σημαντικό ρόλο στις αποδόσεις ενός ατόμου στη δουλειά του. Το Πανεπιστήμιο του Oregon μελέτησε 159 ζευγάρια από μια συγκεκριμένη εταιρία και έλεγξε τις συνήθειας τους το βράδυ πριν τη δουλειά αλλά και τις επιδόσεις τους στον εργασιακό χώρο.

Το αποτέλεσμα; Όσοι υπάλληλοι έκαναν σεξ και την επόμενη μέρα πήγαιναν στη δουλειά, ήταν πιο ευτυχισμένοι στο γραφείο τους και απολάμβαναν περισσότερο τη δουλειά τους.

«Το να έχει ένα ζευγάρι μια υγιή σχέση που περιλαμβάνει και σεξ βοηθάει το ίδιο το ζευγάρι στο να παραμένει ευτυχισμένο και να είναι καλό στη δουλειά του, κάτι που κάνει καλό και στις εταιρίες που δουλεύει».

Σε κάποιες χώρες αυτή η έρευνα έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνεται υπόψιν και συγκεκριμένα σε μια πόλη της Σουηδίας, ο δήμαρχος πρότεινε στους εργαζομένους να μην δουλεύουν μια ώρα από το ωράριό τους την εβδομάδα για να την αφιερώνουν στο σεξ.

 

Πηγή: www.faysbook.gr