Διάλεξε εικόνα και δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου

Oι δημιουργοί του test ισχυρίζονται πως πετυχαίνει με ακρίβεια 98%. Επιλέξτε λοιπόν την εικόνα που σας αρέσει περισσότερο, τόσο το χρώμα όσο και η μορφή.

Νο 1. Είστε σωστοί & δίκαιοι
Η παρουσία σας σε έναν χώρο κάνει τους άλλους να νιώθουν χαλαρά και άνετα. Από τη φύση σας, έχετε έναν γνήσιο και ντόμπρο χαρακτήρα ενώ ξέρετε να εκτιμάτε τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου. Αγαπάτε τη ζωή και είστε ευχαριστημένοι με όσα έχετε. Ένα απλό χαμόγελο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ικανό να σας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους. Οι φίλοι σας εκτιμούν το ήθος και την αγάπη που πηγάζει πραγματικά μέσα από την καρδιά σας και αυτό είναι το καλύτερο κομπλιμέντο.

Νο 2. Είστε μες στην ενέργεια
Οι γύρω σας μπορεί να σάς θεωρούν μια χαοτική προσωπικότητα αλλά η αλήθεια είναι πως το χάος αυτό που δημιουργείτε γύρω σας είναι ο πιο απλός τρόπος για να εκφράσετε την τρέλα σας. Είστε ο απόλυτος ζογκλέρ μιας και μπορείτε να κουμαντάρετε όλες τις μπάλες που πετάτε στον αέρα. Πάντα έχετε ξεκάθαρο σκοπό και είστε γεμάτοι κίνητρα. Αναζητάτε την επιτυχία και ακολουθείτε πάντα τα όνειρά σας. Αναλαμβάνετε πλήρως και ολοκληρωτικά κάθε ευθύνη των πράξεών σας και είστε απόλυτα ξεκάθαροι για το τι θέλετε σε κάθε στιγμή της ζωής σας.

Νο 3. Είστε σταθεροί
Οι γύρω σας σάς θεωρούν τυχερό και ευτυχισμένο άνθρωπο. Μέσα σας όμως τα πράγματα είναι πιο συγκεχυμένα. Δεν είστε “ανοιχτό βιβλίο” μιας και δεν θέλετε να δείχνετε τα συναισθήματά σας σε όλους, παρά μόνο σε όσους εσείς επιλέγετε. Από την άλλη, είστε αρκετά ώριμοι για να μπορείτε όχι μόνο να παίρνετε αλλά και να δίνετε στους άλλους ανθρώπους. Η κοινωνία και το τι θα πουν οι γύρω παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς ενώ ταυτόχρονα θέλετε να προσφέρετε και σε όσους το έχουν ανάγκη.

Νο 4. Είστε ευγενείς
Έχετε μια ευρεία προοπτική για τη ζωή. Καταλαβαίνετε τους άλλους και ξέρετε και πως να συγχωρείτε τα λάθη τους. Προτιμάτε μια ήσυχη και μετρημένη ζωή. Δεν σας αρέσει ο θόρυβος και ο πολύς κόσμος ενώ εκτιμάτε ιδιαίτερα την έννοια της ηρεμίας. Αγαπάτε πολύ και την πολυτέλεια να έχετε ελεύθερο χρόνο απλά και μόνο για να σκεφτείτε όσα γίνονται στον κόσμο.

Νο 5. Είστε ανεξέλεγκτοι
Είστε απρόβλεπτοι, αλαζόνες και πολλές φορές ενοχλητικοί. Όμως, είστε και το πιο λαμπερό φως στο δωμάτιο. Στη ζωή σας έχετε μια κινητήρια δύναμη που σας καθιστά αεικίνητους. Είστε ένας άνθρωπος – ιδέα. Δεν παίρνετε τίποτα ως δεδομένο και σας αρέσει να κάνετε αλλαγές. δεδομένο.

Νο 6. Είστε θετικοί σε όλα
Είστε ένας ωραίος άνθρωπος. Είναι δύσκολο να μην τραβήξετε την προσοχή επάνω σας μιας και είστε η χαρά της ζωής, κυρίως χάρη στην αισιοδοξία που σας διακρίνει. Ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα άτομα γύρω σας, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο φιλικό περιβάλλον. Προσπαθείτε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας και σπάνια αποθαρρύνεστε. Έχετε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και όλοι γελάνε με τα αστεία σας. Μπορείτε και προσελκύετε ανθρώπους που απολαμβάνουν εξίσου τη ζωή.

Νο 7. Είστε αγαπητοί (σχεδόν από όλους)
Είστε ταπεινοί και στοχαστικοί ενώ έχετε σημαντικές προοπτικές επιτυχίας σε αυτή τη ζωή. Προσπαθείτε να φέρετε το καλό στον κόσμο και πιστεύετε ακράδαντα ότι πρέπει να προσπαθούμε όλο και περισσότερο κάθε μέρα για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ακόμα και αν δεν έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον κόσμο όλο, σίγουρα είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε τις ζωές των κοντινών σας ανθρώπων.

Νο 8. Είστε παθιασμένοι
Αναζητάτε την αληθινή αγάπη αλλά νιώθετε και μια ανησυχία ότι πιθανόν δεν θα την βρείτε ποτέ. Είστε αισιόδοξοι και καλοί άνθρωπος αλλά έχετε πολλά… τραύματα στην καρδιά. Ψάχνετε για κατανόηση και σταθερές σχέσεις στη ζωή σας, κάτι που μπορούν να σας προσφέρουν και οι αρκετοί φίλοι σας. Μπροστά σε κόσμο, φαίνεστε απλοί και χαλαροί. Εξάλλου, η ζωή από μόνη της είναι αρκετά πολύπλοκη.

Νο 9. Είστε σοφοί
Μπορείτε και απολαμβάνετε ένα καλό βιβλίο ενώ σας αρέσει και να περιπλανιέστε σε άλλους, παράξενους κόσμους. Είστε στοχαστές αλλά διακρίνεστε και για την ευελιξία σας. Αυτό σας κάνει ανοιχτούς σε νέες ιδέες και αλλαγές. Το πιο σημαντικό πράγμα για σας είναι να είστε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας και γι’ αυτό επιλέγετε το δρόμο της ειλικρίνειας και της δικαιοσύνης. Έχετε ανοιχτό μυαλό και είστε πολύ ανεξάρτητα άτομα.