10 σημάδια που φανερώνουν την απιστία του

1. Αμνησία και κόπωση
Ο σύντροφός σας ξαφνικά άρχισε να ξεχνάει μια κατά τ’ άλλα “αξέχαστη ημερομηνία”: την ημέρα γνωρισμίας σας, την επέτειο του γάμου σας κλπ. Ακόμη και όταν πρόκειται για τα γενέθλιά σας, το θυμάται μόνο με post it στο ψυγείο (γραμμένο από εσάς, φυσικά). Επίσης, ως δια μαγείας, έχει εξαφανιστεί η βέρα του από το χέρι του και βρήκε φωλιά σε ένα ψηλό, σκονισμένο ράφι ή – ακόμα χειρότερα – στην τσέπη του σακακιού του. Τέλος, συνεχώς παραπονιέται ότι είναι κουρασμένος διακιολογώντας έτσι την απροθυμία του για σεξ ενώ αποφεύγει ακόμα και μια κοινή έξοδο μαζί σας για φαγητό, θέατρο, σινεμά και ούτω καθεξής.

2. Ασυνήθιστη συμπεριφορά
Ανάλογα με το χαρακτήρα του και τους λόγους για τους οποίους λοξοκοιτάει, η συμπεριφορά του είναι διαφορετική από εκείνη την οποία είχατε συνηθίσει. Η απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του είναι μια πρώτη ένδειξη προδοσίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά του αλλάζει πρώτα εσωτερικά μιας και στην αρχή τουλάχιστον προσπαθεί να σας πείσει πως τα πάντα μεταξύ σας είναι όπως και πριν.

ring

3. Δυσπιστία
Εάν προηγουμένως είχατε ένα κοινό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα e-mail που εξυπηρετούσε και τους δύο… τώρα, όλα αυτά έχουν αλλάξει: τα προφίλ έγιναν δύο, το ίδιο και οι ηλεκτρονικές σας διευθύνσεις ενώ οι κωδικοί του είναι τόσο εξελιγμένοι που πρέπι να δουλεύεις στο Κουάντικο για να τους “σπάσεις”. Βέβαια, η δικαιολογία παραμένει μια: υποστηρίζει ότι πρόκειται για σημαντικά έγγραφα της δουλειάς του και φοβάται μήπως κατά λάθος τα διαγράψετε.

4. Ανεπαρκής ανταπόκριση στα αστεία σας και έντονη σοβαροφάνεια
Κάποτε γελάγατε με τα ίδια ανέκδοτα, τώρα όμως θεωρεί τα αστεία σας “κρύα” και πολλές φορές σας δείχνει ότι θίγεται από αυτά που του λέτε, έστω και με χιουμοριστική διάθεση. Οποιαδήποτε χειρονιμία σας τον οδηγεί σε σύγχυση ενώ συχνά αμφιβάλλει, όπως λέει, για το IQ σας όταν αναφέρεστε σε πιο αστείες καταστάσεις.

cheating

 

5. Νέες συνήθειες στο κρεβάτι
Χρησιμοποιεί νέα και απροσδόκητα tricks στην κρεβατοκάμαρα και μάλιστα με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Και όταν τον ρωτάτε – με τη χιουμοριστική διάθεση που αναφέραμε παραπάνω -“ποιά σου το δίδαξε αυτό”, σας απαντά με εκνευρισμό ότι απλά το είδε σε κάποια ταινία.

6. Η μυρωδιά μιας άλλης γυναίκας
Εντάξει, εδώ ξεκινάει πλεόν το κλάμα… μυρίζει διαφορετικά και μάλιστα γυναικείο άρωμα!!! Και είναι μια «ξένη οσμή» που την έχετε οσφριστεί επανειλημμένα. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η ανάγκη του για ένα άμεσο μπάνιο μετά τη δουλειά. Μπορεί να επιστρέψει σπίτι και να μην σας πει ούτε “γεια” αν δεν έχει κάνει πρώτα μπάνιο. Το λες πολύ ύποπτο αυτό….

lipstick

7. Αλλαγές στο αυτοκίνητο
Παρατηρείτε ότι το πλένει πλέον συχνότερα – ενώ πριν περίμενε απλά να βρέξει. Επίσης, έχει βάλει διάφορα νέα αξεσουάρ και γκατζετάκια, έχει ενισχυθεί η συλλογή των cd που υπάρχουν μέσα στο αυτοκίνητο, το κάθισμα του συνοδηγού είναι περίεργα τραβηγμένο πιο πίσω ή πιο μπροστά ενώ (ωχ, Παναγία μου) το τασάκι είναι γεμάτο αποτσίγαρα που δεν είναι τα δικά σας. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές, συμπεριλαμβάνεται και η αύξηση των προσωπικών του εξόδων που όπως υποστηρίζει οφείλεται σε συνεχή προβλήματα που “βγάζει” το αυτοκίνητο. Να, και προχθές
Αυτός (αυτή) αυξήθηκε δραματικά το κόστος, αλλά (-ες) υποστηρίζει είναι μια συχνή ανάλυση της μηχανής. Λόγω αυτών των αποτυχιών (ο ίδιος) και υποτίθεται ότι αργά στο σπίτι.

8. Αλλαγή εικόνας
Προηγουμένως, πήγαινε στη δουλειά με ένα τζιν και το πουλόβερ του, ενώ αρνούνταν κατηγορηματικά το πιο business look. Τώρα, πρωί βράδυ κυκλοφορεί με ακριβά κοστούμια ενώ άρχισε να ενδιαφέρεται για τη μόδα, τις τάσεις της, τα ρολόγια κλπ.

style

9. Νέες συνήθειες
Αν καπνίζει, αντικατέστησε τη μάρκα των τσιγάρων του με μια πιο ακριβή. Άλλαξε πείσης συνήθειες όσον αφορά το σαμπουάν του, το aftershave του, την κολώνια του κλπ. Στο λεξικό του έχουν ενταχθεί νέες λέξεις ενώ πολλές φορές φαίνεται – σε ανύποπτο χρόνο – να αντιγράφει μέχρι και την προφορά της νέας του αγαπημένης. Τέλος, έχει γίνει πιο χαλαρός στις δημόσιες εξόδους σας σε βαθμό που σε κάνει να λες και ότι φλερτάρει ανοιχτά μπροστά στα μάτια σου.

10. Η ζήλια
Ο άπιστος σύντροφος μπορεί να γίνει πολύ πιο ζηλιάρης: ψάχνει την ατζέντα σας, το ηλεκτορνικό σας ταχυδρομείο, διαβάζει απροκάλυπτα τα sms σας και όλα αυτά για να βρει ένα “πάτημα” και να σας κατηγορήσει για το οτιδήποτε. Ψάχνει λόγους για να σας παραπονεθεί αρκεί να μην αποκαλυφθεί η απάτη του και ενδεχομένως και οι ενοχές του. Αν σας δοθεί όμως η ευκαιρία κάντε και εσείς το ίδιο: πάμε στοίχημα ότι ψάχνοντας το τηλεφωνικό αρχείο του κινητού του, δεν θα βρείτε καμία κλήση μιας και διαγράφει το ιστορικό;