Μουστάρδα με μέλι… για αδυνάτισμα

Θέλετε να χάσετε κιλά χωρίς να καταφύγετε σε εξαντλητικές δίαιτες ή χημικά σκευάσματα; Αν θεωρείτε, όπως και εμείς, πως ότι βάζουμε επάνω στο δέρμα μας (κρέμα, αντηλιακό κλπ.) πρέπει και να τρώγεται – με την ίδια σχεδόν άνεση – τότε σας έχουμε μια νέα πρόταση. Δοκιμάστε να ανακατέψετε μουστάρδα με μέλι και κάντε επάλειψη στα προβληματικά σημεία. Θα πετύχετε και μείωση του βάρους και πιο λεία επιδερμίδα.

Σε ίσα μέρη, ανακατέψτε μουστάρδα σε σκόνη μαζί με μέλι. Για καλύτερα αποτελέσματα, διαλύστε πρώτα τη σκόνη μουστάρδας μέσα σε δυο κουταλιές της σούπας ζεστό νερό. Θα σας δώσει πιο ομοιογενές μίγμα. Καλού κακού εφαρμόστε σε μια μικρή περιοχή και βεβαιωθείτε πως δεν σας προκαλεί αλλεργία, ερεθισμό ή κνησμό.

Εφαρμόστε στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών και καλύψτε με διαφανή μεμβράνη. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να τυλίξετε μια κουβέρτα ή ένα μάλλινο κασκόλ γύρω από το σημείο.

Κινηθείτε για 20 – 30 λεπτά και η μουστάρδα θα κάνει τις… καύσεις. Αφού ξεβγάλετε χρησιμοποιώντας το αφρόλουτρό σας, προτιμήστε την ενυδάτωση με baby oil και αποφύγετε τις διάφορες λοσιόν ή κρέμες σώματος.

Θα διαπιστώσετε πως το δέρμα σας είναι λείο, απαλό και ενυδατωμένο.