Μάσκα προσώπου για πορσελάνινη επιδερμίδα & λεύκανση

maska-prosopou-gia-porselanini-epidermida-lefkansi

Προτιμάς αλαβάστρινη επιδερμίδα ή να φαίνεται ότι μόλις γύρισες από την παραλία ακόμα και αν έχει έρθει ο Δεκέμβρης;

Τα γούστα διαφέρουν. Άλλες κάνουν solarium 12 μήνες το χρόνο και άλλες προτιμούν την κατάλευκη επιδερμίδα. Λέγεται μάλιστα, πως η ολόλευκη επιδερμίδα χαρίζει αριστοκρατική χροιά. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, τότε θα έχετε καταλάβει πως για να καταφέρεις να έχεις αλαβάστρινη επιδερμίδα, χρειάζεται χρόνος και κόπος.  Εμείς, θα προτείνουμε μια απλή μάσκα, που λευκαίνει το δέρμα, βελτιώνει την ποιότητά του και απομακρύνει πανάδες και σημάδια από τον ήλιο.

Οποιοδήποτε πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και πιο φρέσκο, όταν το δέρμα καθαρίζεται καλά, ανεξάρτητα από την φυσική του απόχρωση. Επιπλέον, με την ηλικία και τη μακρά παραμονή στον ήλιο, ενδέχεται να εμφανιστούν κηλίδες χρώματος. Για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα, και ταυτόχρονα και από το ανεπιθύμητο ηλιακό έγκαυμα, ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή:

Το ρύζι και το γάλα είναι σύμμαχοι στην καταπολέμηση της ανεπιθύμητης χρώσης!

Θα χρειαστείτε:
1. Ένα ποτήρι μη επεξεργασμένο ρύζι
2. Μισό ποτήρι γάλα

Βήμα 1: Αλέστε το ρύζι μέχρι να δημιουργηθεί μια πούδρα, μέχρι να το κάνετε σκόνη
Βήμα 2: Προσθέστε το μισό φλιτζάνι γάλα
Βήμα 3: Ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα

Εφαρμογή:

maska-prosopou-gia-porselanini-epidermida-lefkansi5
Με προσοχή, κάνετε μασάζ κατά μήκος της περιοχής του λαιμού και του προσώπου. Αφήστε τη μάσκα για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα μέχρι να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά από αυτό, συνεχίστε μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσετε την επίδραση της όψης πορσελάνης.