Το μανικιούρ των γιορτών – Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά με όμορφα νύχια

Το μανικιούρ των γιορτών - Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά με όμορφα νύχια

Το μανικιούρ των γιορτών – Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά με όμορφα νύχια

Η ατμόσφαιρα των γιορτών εκδηλώνεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας, και το μανικιούρ δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν ορόσημο το μήνα Δεκέμβρη και τα όμορφα νύχια είναι ένα σημαντικό στοιχείο της γυναικείας εικόνας. Στο γιορτινό τραπέζι, δεν μπορούμε να κρύβουμε τα χέρια μας. Επομένως, θα πρέπει εκ των προτέρων να φροντίσουμε για το μανικιούρ μας. Η πιο απλή επιλογή είναι να πάμε σε ένα κέντρο αισθητικής ή σε ένα nail bar. Απλά θα πρέπει πρώτα να έχουμε αποφασίσει για το χρώμα και το σχέδιο που επιθυμούμε.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας γιορτινά σχέδια και χρώματα για μανικιούρ.

1. Μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ
Το γαλλικό μανικιούρ ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα νύχια, ανεξάρτητα από το χρώμα που μπορεί να επιλέξουμε. Για να κάνουμε το γαλλικό μανικιούρ πιο εορταστικό, μπορούμε να επιλέξουμε και κάποιο σχέδιο ή να εφαρμόσουμε σε κάποια δάχτυλα glitter.

 

Διαβάστε ακόμα: Όλες οι τάσεις στο μανικιούρ

2. Μεταλλικά χρώματα

Αν δεν έχουμε χρόνο, χρήμα ή διάθεση για να απευθυνθούμε σε έναν επαγγελματία, αρκεί να έχουμε ένα μεταλλικό βερνίκι. Οι τόνοι του χρυσού και του ασημένιου δίνουν την πιο εορταστική αίσθηση, ακόμα και αν βάψουμε τα νύχια μας μόνες μας.

3. Το σκουρόχρωμο μανικιούρ

Ένα dark μανικιούρ δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας, οπότε μην το απορρίψετε. Το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με χρυσές λεπτομέρειες είναι ο πιο κλασικός συνδυασμός, ιδανικός για ένα total black outfit.

4. Mανικιούρ με σχέδια

Αν επιλέξετε να φορέσετε ένα μονόχρωμο φόρεμα, μια τέλεια ιδέα είναι ένα μανικιούρ με σχέδιο. Για παράδειγμα, μια απλή επιλογή είναι η νιφάδα χιονιού.

Διαβάστε ακόμα: Μανικιούρ σε nude αποχρώσεις

5. Stamping Nail Art

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για την εφαρμογή πολύπλοκων σχεδίων στα νύχια είναι με τη βοήθεια της στάμπας.

6. Γιορτινό μανικιούρ με αυτοκόλλητα

Μια άλλη μέθοδος για το σχεδιασμό πάνω στα νύχια είναι η χρήση διάτρητων αυτοκόλλητων. Σε αυτή την περίπτωση, αφού περαστεί το επιθυμητό χρώμα της βάσης και στεγνώσει καλά, κολλάμε πάνω στο νύχι το στένσιλ. Στη συνέχεια, ένα βερνίκι διαφορετικού χρώματος εφαρμόζεται στο στένσιλ και μόλις στεγνώσει, αφαιρείται το στένσιλ. Είναι σημαντικό να μην στεγνώσει τελείως γιατί τότε θα δυσκολευτείτε πολύ να αφαιρέσετε το στένσιλ.

7. Μανικιούρ σε κόκκινο χρώμα

Τι πιο κλασικό αλλά και εντυπωσιακό από τα κατακόκκινα νύχια; Το κόκκινο χρώμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα εορταστικό μανικιούρ, αλλά θα σας προτείναμε να μην επιλέξετε ματ βερνίκι σε αυτή την περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα: Ιδέες για το μανικιούρ των γιορτών

Καλά να περάσετε τις γιορτές, με όμορφα και περιποιημένα νύχια!

Photo credits: relook.ru