Τι θα φορέσουμε μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου;

Όσο και να το αγαπάμε, το καλοκαίρι τελείωσε. Και έρχεται σιγά σιγά αυτή η εποχή που δεν ξέρεις τι να φορέσεις… αυτή η μεταβατική περίοδος μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου που φεύγεις το πρωί από το σπίτι με ζακέτα, το μεσημέρι θέλεις να μείνεις μόνο με το μαγιό σου και το βραδάκι χρειάζεσαι ένα ζευγάρι μπότες γιατί ο καιρός αποφάσισε να αλλάξει μέσα σε δυο ώρες!

Τι θα φορέσεις λοιπόν; Σου έχουμε 10 σύνολα να επιλέξεις για αυτή τη δύσκολη – από άποψη καιρού – μεταβατική περίοδο.

Blazer: μια δοκιμασμένη επιλογή για να φαινόμαστε κομψές όλες τις ώρες της ημέρας. Ανάλογα με τον καιρό, μπορεί να μας προστατέψει από τη βροχή ή να μας σώσει από το δυνατό φύσημα του αέρα.


Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να συνδυάσουμε τα πιο extreme αξεσουάρ μας με το πιο κλασικό, κομψό σύνολο.

Επενδύουμε σε ένα μαλακό και με λεπτή πλέξη πουλόβερ, ιδανική επιλογή για το απόγευμα και το βράδυ – χάρη στα μακριά του μανίκια δεν θα κρυώσουμε. Όσο είναι ακόμα φθινόπωρο, επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις.

Τα cardigans είναι ένας πιστός βοηθός για τον δροσερό καιρό. Επιλέγουμε ένα μακρύ cardigan φυσικά υλικά, για να ταιριάζει αισθητικά με κάθε outfit.

Τέλος, μην ξεχνάμε τα kimonos… που ήρθαν για να μείνουν από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο.