Θάλασσα, ήλιος και boho στυλ

Θάλασσα, ήλιος και boho στυλ είναι μάλλον το τρίπτυχο της ευτυχίας του καλοκαιρινούς μήνες. Για το boho στυλ στα παπούτσια έχουμε ξαναμιλήσει (διάβασε το post εδώ), όπως και για τη τάση αυτή στα νυφικά (διάβασε το post εδώ).

Οπότε τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το καθημερινό, boho λουκ που σίγουρα θα φορεθεί πολύ στα νησιά. Αλλά, με τις κατάλληλες επιλογές, μπορείς να το εφαρμόσεις και στην καθημερινότητά σου στην πόλη.

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τη λέξη boho, είναι καουμπόικες μπότες σε συνδυασμό με τζιν, κοντά σορτσάκια. Το boho δεν είναι όμως μόνο αυτό: το boho περιλαμβάνει και στοιχεία σαφάρι, πουκάμισα διακοσμημένα με μικρά floral print και δαντέλα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, είναι προτιμότερο να επιλέγετε μεγάλα βραχιόλια και κολιέ, σε έντονα χρώματα. Προσέξτε βέβαια να μην το παρακάνετε!

Το boho στυλ έχει ανέβει πολύ σε δημοτικότητα χάρη στη μοντέρνα αίσθηση που προσφέρει ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια κομψή και ρομαντική εικόνα, κάνοντάς μας να μοιάζουμε με νύμφες των δασών.

thalassa-ilios-ke-boho-stil

thalassa-ilios-ke-boho-stil1

thalassa-ilios-ke-boho-stil2

thalassa-ilios-ke-boho-stil3

thalassa-ilios-ke-boho-stil4

thalassa-ilios-ke-boho-stil5

thalassa-ilios-ke-boho-stil6

thalassa-ilios-ke-boho-stil7

thalassa-ilios-ke-boho-stil8

thalassa-ilios-ke-boho-stil9