Μανικιούρ: ένα απλό trick για να διαλέξετε το σωστό χρώμα

Είμαι ένα από εκείνα τα κορίτσια που αγαπούν τη φυσικότητα σε όλα. Ως εκ τούτου, προτιμώ τις nude αποχρώσεις στο μανικιούρ (δες εδώ ιδέες για nude μανικιούρ). Το μανικιούρ σε nude, φυσικές αποχρώσεις είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω: κάνει τα νύχια να φαίνονται πολύ καλά περιποιημένα και θηλυκά στον μέγιστο βαθμό! Επιπλέον, ένα τέτοιο μανικιούρ είναι καθολικό: μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας ή εργασιακού status – ταιριάζει από υπαλλήλους τραπέζης εώς και νηπιαγωγούς!

Ωστόσο, ακόμα και το nude έρχεται σε πολλές αποχρώσεις. Το να επιλέξουμε την σωστή απόχρωση, είναι το παν προκειμένου να αναδείξουμε τα χέρια μας.

Για το λόγο αυτό, σας έχουμε 3 απλά tricks για να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση μανό για τα δικά σας νύχια:

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

manikiour-ena-aplo-trick-gia-na-dialexete-to-sosto-chroma1
Εάν και εσείς – όπως και εγώ – έχετε λευκό δέρμα, φροντίστε να επιλέξετε μια απόχρωση του μπεζ που να έχει μέσα και λίγο ροζ. Επιλέξτε ακριβώς τον ίδιο τόνο με αυτόν της επιδερμίδας σας ή 2 τόνους πιο ανοικτό. Το ροζ θα κάνει τα νύχια πιο φωτεινά και λαμπερά.

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα

manikiour-ena-aplo-trick-gia-na-dialexete-to-sosto-chroma3
Είτε επειδή έχετε πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα είτε επειδή μαυρίσατε στον ήλιο, σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να επιλέξετε πιο σκούρες αποχρώσεις του καφέ και του ροζ. Προσέξτε μόνο στα χρώματα που είναι πιο γκρι γιατί δεν θα έχετε το καλαίσθητο αποτέλεσμα που όλες επιθυμούμε.

Δοκιμάστε
Η ιδανική nude απόχρωση, που να ταιριάζει σε όλες, όπως ήδη καταλάβατε απλά δεν υπάρχει. Επιλέξτε το χρώμα του μανό, με βάση το χρώμα του δέρματός σας.

Extra tip: κοιτάξτε προσεκτικά τους καρπούς και τις πτυχές των αγκώνων σας. Τι χρώμα έχουν οι φλέβες σας; Εάν είναι μπλε, μπορείτε με ασφάλεια να προτιμάτε τις κρύες αποχρώσεις. Εάν όμως είναι είναι πράσινες, είναι καλύτερο να επιλέγετε πιο ζεστά χρώματα βερνικιού. Είναι πολύ απλό!

manikiour-ena-aplo-trick-gia-na-dialexete-to-sosto-chroma