3 εύκολα μακιγιάζ για τις Απόκριες

Ακόμα και αν δεν… το ‘χεις με το βάψιμο, αυτά τα μακιγιάζ θα σε κάνουν να δείχνεις expert!

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των Αποκριών και αυτό σημαίνει σίγουρα ένα πράγμα: έχεις να πας σε κάποιο πάρτυ μασκέ. Είτε το θέλεις, είτε όχι, λίγη φαντασία στο μακιγιάζ σου, οφείλεις να την προσφέρεις ακόμα και αν οι ικανότητες σου σε αυτόν τον τομέα είναι… μηδενικές. Δεν χρειάζεσαι, λοιπόν, ιδιαίτερα skills για να αποκτήσεις και εσύ ένα fun αποκριάτικο μακιγιάζ και τα παρακάτω το αποδεικνύουν αυτό! Άσε που μέσα από αυτά τα μακιγιάζ προκύπτουν και ενδιαφέροντα concept για κοστούμια!

#1. Σκιάχτρο
3-efkola-makigiaz-gia-tis-apokries1
Αρκεί ένα μολύβι ματιών για να τραβήξεις μερικές γραμμές στο πρόσωπό σου, με σκοπό να δείχνεις… τρομαχτική! Λίγη καφέ σκιά ματιών στα μάτια, τα μάγουλα αλλά και την μύτη θα δημιουργήσουν ένα πιο dramatic look!

#2. Γάτα
3-efkola-makigiaz-gia-tis-apokries2
Η γάτα είναι από τα αγαπημένα μας κοστούμια και τα καλά νέα είναι ότι για να δημιουργήσεις το αντίστοιχο μακιγιάζ είναι αρκετά εύκολο. Ένα cat eye (το λέει και το όνομα) eyeliner στα μάτια και μερικές γραμμές στα μάγουλα, μιμούμενη τα μουστάκια της γάτας και είσαι έτοιμη!

#3. Διπλή προσωπικότητα
3-efkola-makigiaz-gia-tis-apokries3
Εντάξει μπορεί να μην είναι πολύ συγκεκριμένο το concept του συγκεκριμένου μακιγιάζ, αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Και στολή να μην φορέσεις, αυτό το μακιγιάζ είναι αρκετό! Τη μια πλευρά του προσώπου, λοιπόν, μπορείς να τη βάψεις σε ένα έντονο χρώμα και να δημιουργήσεις ό,τι μπορείς να φανταστείς! Το υπόλοιπο πρόσωπο βάψ’ το με το signature μακιγιάζ σου και η αντίθεση θα μαγνητίσει τα βλέμματα!

Πηγή: www.allyou.gr