Η IKEA σε μαθαίνει και να μαγειρεύεις – κυκλοφόρησε λαδόκολλες με συνταγές

Η ΙΚΕΑ φαίνεται να επεκτείνεται και να μπαίνει δυναμικά και στον τομέα της μαγειρικής και όχι, δεν μιλάμε για τους κεφτέδες που μπορείς να φας στα καταστήματά της ούτε το παγωτό μηχανής.

Φαίνεται πως η αποστολή της ΙΚΕΑ είναι να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, όχι μόνο όσον αφορά τα έπιπλα, τη διακόσμηση και τη συναρμολόγηση. Τώρα, προσπαθούν να βοηθήσουν και όλους εμάς τους εργένηδες που η μαγειρική δεν είναι και το καλύτερό μας.

i-ikea-se-matheni-ke-na-magirevis-kikloforise-ladokolles-me-sintages1

Έτσι, στα υποκαταστήματα του Καναδά, σε συνεργασία με την εμπορική εταιρία του Leo Burnett, δημιουργήθηκε μια σειρά από εικονογραφημένες συνταγές.

Σε κάθε φύλλο λαδόκολλας είναι ζωγραφισμένα τα υλικά που απαιτούνται για την προετοιμασία του εκάστοτε γεύματος. Έτσι, ένας αρχάριος μάγειρας το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσει τις απαραίτητες πρώτες ύλες και να γεμίσει τα κενά, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Φυσικά, η εικονογράφηση γίνεται ειδικό χαρτί με ακίνδυνο – για τα τρόφιμα – μελάνι. Μόλις συμπληρωθεί το puzzle με τα υλικά, κλείνεις την λαδόκολλα και την βάζεις στο φούρνο.

i-ikea-se-matheni-ke-na-magirevis-kikloforise-ladokolles-me-sintages2

i-ikea-se-matheni-ke-na-magirevis-kikloforise-ladokolles-me-sintages3

i-ikea-se-matheni-ke-na-magirevis-kikloforise-ladokolles-me-sintages4