Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας; Δες ποιες είναι οι καλύτερες χώρες του κόσμου για να ζεις

Δείτε ποιες περιοχές του κόσμου παρέχουν τα κατάλληλα εφόδια στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ένα ανεξάρτητος εργαζόμενος επιλέγει το ωράριό του, τις πληρωμές του αλλά και το πώς και πού θέλει να εργάζεται. Από την άλλη, όμως, μία τέτοιου είδους απασχόληση δεν σου εγγυάται ένα σταθερό μισθό και περιβάλλον.

Η ολλανδική πλατφόρμα για freelance θέσεις Hoofdkraan.nl κυκλοφόρησε πρόσφατα μία έκθεση με τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι παράγοντες που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα ήταν το κόστος ζωής, η ταχύτητα του διαδικτύου, η φορολογία και η ποιότητα ζωής.

Δείτε παρακάτω ποιες πόλεις είναι ιδανικές για όσους επιλέγουν να εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες:

9. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΚΑΝΑΔΑΣ
Η πόλη είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους ελεύθερους επαγγελματίες, λόγω της υψηλή ποιότητας ζωής.

8. ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ
Διαθέτει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά φορολογίας, ενώ έχει χαμηλό κόστος ζωής, η Μπρατοσλάβα αποτελεί μία ιδανική πόλη για όσους δεν έχουμε ένα εγγυημένο εισόδημα.

7. ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ
Η μικρή πόλη της Γαλλίας προσφέρει όλες τις ανέσεις για μία ακμάζουσα κοινωνική ζωή, ενώ παρέχει πολλές ευκαιρίες προς τους ελεύθερους επαγγελματίες.

6. ΜΠΡΙΣΤΟΛ – ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Η δυτική πόλη της Βρετανίας, παρομοιάζεται ως το «νέο Λονδίνο», ωστόσο προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής, ασφάλεια, ενώ είναι πιο οικονομική σε σχέση με τη βρετανική πρωτεύουσα.

5. ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ – ΗΠΑ
Η πόλη των ΗΠΑ κατατάσσεται υψηλά στην κατάταξη για την ποιότητα ζωής, ενώ προσφέρει φανταστική νυχτερινή ζωή για τους κατοίκους της.

4. ΛΑ ΠΑΛΜΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
Εκτός από τον καιρό και το γεγονός ότι είναι μέσα στη φύση, η Λα Πάλμα είναι ιδανικός μέρος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

3. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΙΣΠΑΝΙΑ
Το χαμηλό κόστος ζωής και ο καλος καιρός ωθεί την ισπανική πόλη στην κορυφή της λίστας.

2. ΜΑΙΑΜΙ – ΗΠΑ
Η παράκτια πόλη λέγεται ότι προσφέρει άριστη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της, αλλά και γρήγορο internet (80 MB/s).

1. ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Το οικονομικό και γρήγορο ίντερνετ αποτελεί βασικό πλεονέκτημα για όσους εργάζονται από απόσταση. Οι εργαζόμενοι εκτός από αυτά τα προνόμια έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία βόλτα στη θάλασσα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

 

Πηγή: www.fortunegreece.com