www.mikromagazo.gr

Παπαδόπουλος Δημήτριος – www.mikromagazo.gr
Ο ενθουσιασμός και η εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για το δρόμο για επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.

 

Παπαδόπουλος Δημήτριος – www.mikromagazo.gr
Ονομάζομαι Παπαδόπουλος Δημήτριος, και γεννήθηκα μεγάλωσα και ζώ στην συμπρωτεύουσα.

Σπούδασα στο πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης πολιτικός Μηχανικός και εργάστηκα σε μεγάλα έργα τόσο σε επίβλεψη και σε κατασκευή αιολικών πάρκων, φωτοβολταικών και θερμοκηπίων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Σημαντική εμπειρία έως τώρα σε επιχειρηματικό περιβάλλον είναι η πρόσφατη συμμετοχή μου στους finalist σε επιχειρηματικό διαγωνισμό youngbussinessman.gr που συμμετείχαμε με μία ιδέα για ένα startup για την εστίαση.

Εμπειρία επίσης από το επιχειρείν έχω στα πλαίσια λειτουργίας του ηλεκτρονικού μου καταστήματος www.mikromagazo.gr

Παρουσιάζοντας τον εαυτό μου, θα αναφέρω κάποιες από τις σκέψεις μου για την εργασία: Η έμμισθη εργασία, αν υποτεθεί ότι είναι παντοτινή, σε οδηγεί σε ένα και σίγουρο μέλλον. Τα βαθιά γεράματα.

Από την άλλη πλευρά, επιχειρώντας μπορείς να γευτείς και να αφουγκραστείς τις κοινωνίες όπου ζεις και συναλλάσσεσαι με αποτέλεσμα να δρέπεις όλους τους καρπούς, χαράς και λύπης, ενθουσιασμού και κατήφειας. Όλα είναι καρποί που η επιχειρηματικότητα τους δίνει. Καλούς ή κακούς δεν έχει σημασία. Τουλάχιστον γεύεσαι σαν επιχειρηματίας. Ο υπάλληλος δεν θα τους γευτεί ποτέ.

Λίγα λόγια για την επιχείρησή μας.
Παπαδόπουλος Δημήτριος – www.mikromagazo.gr
Το www.mikromagazo.gr είναι διαδικτυακό κατάστημα που φιλοδοξεί στο άμεσο μέλλον να καλύψει το κάθε χρήστη έξυπνων συσκευών,( tablet ή smartphone) σε σχέση με τις ανάγκες του για στυλ και προστασία της έξυπνής του συσκευής.
Ο λόγος είναι ότι οι έξυπνες συσκευές πλέον είναι ακριβότερες και πιο εύθραστες λόγω της touch οθόνης τους! Επίσης αποτελούν για πολλούς προέκταση της διάθεσής τους και του στυλ τους!
Στυλ και προστασία λοιπόν από το www.mikromagazo.gr

Λίστα υπηρεσιών:

Θήκες για smartphone και tablet

Αξεσουάρ για smartphone και tablet

Custom δημιουργία αυτοκόλλητων για SmartPhone και Tablet

Πρόθεση για δημιουργία συνδρομητικού μοντέλου και διάθεση πρoιόντων door to door σε ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς .

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας

Ο λόγος μου ήταν ένας και μοναδικός: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ που παρέχει η δημιουργία μίας επιχείρησης ως ιδιώτης-επιχειρηματίας.

Σε αυτήν την οικονομία όπου πλέον οι αλλαγές στην οικονομική ζωή των κοινωνιών γίνονται ανεξέλεγκτες και απότομα μεταβαλλόμενες, δεν πρέπει να βασίζεις τη ζωή σου σε υπαλληλικές μορφής σχέσεις εργασίας. Ένας συνδυασμός της παραπάνω πραγματικότητας και της αγάπης μας για τα smartdevices φτιάξανε το www.mikromagazo.gr

O λόγος είναι η ασφάλεια. Δηλαδή: όταν είσαι υπάλληλος μίας εταιρείας εξαρτάται από το πόσο καλός πωλητής είναι το αφεντικό σου ώστε να λαμβάνει δουλειές και κατά πόσο γνώστης των οικονομικών είναι ώστε να μην πέφτει έξω στη διαχείριση.

Σε μία επιχείρηση δική σου, η πελατειακή σου βάση είναι αυτή που σε ζει και είναι σε μικρότερο βαθμό επηρεαζόμενη από τα μακροοικονομικά δεδομένα. Μπορείς να αντιληφθείς νωρίς το κίνδυνο και να αντιδράσεις και να προσαρμοστείς.

Σε μία έμμισθη σχέση από τη μία στιγμή στην άλλη μένεις χωρίς δουλειά και αιωρείται όλο το μοντέλο ζωής που έχεις αναπτύξει λαμβάνοντας ως δεδομένο το μισθό και προσαρμόζοντας τη ζωή σου επάνω σε αυτό το μισθό. Λοιπόν όντας υπάλληλος χάνεις τη γη από τα πόδια σου.

«Εύκολα αλλάζει η πορεία ενός μονοπατιού, αλλά δύσκολα δημιουργείται»

Οπότε χαράξτε ένα νέο μονοπάτι και αν είναι να αλλάξει κατεύθυνση κάντε το. Άλλωστε στη φύση δεν επικρατεί ούτε ο πιο έξυπνος ούτε ο πιο δυνατός. Αλλά ο πιο προσαρμόσιμος. Δαρβίνος.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Σήμερα η ευκαιρία είναι μοναδική. Με μικρό κεφάλαιο μπορείς να κάνεις επιχειρήσεις που αν ήταν πριν 15 χρόνια αντίστοιχου βεληνεκούς θα στοίχιζαν μία περιουσία.

Ένα πράγμα είναι σημαντικό για την επιτυχία. Το “motivation”. Αν δε το έχετε καλλιεργήστε το. Δεν είναι έμφυτο χαρακτηριστικό, αλλά επίκτητο.

Κάντε παρέες και κουβέντες μόνο με αισιόδοξους ανθρώπους και εγκαταλείψτε κάθε μορφής κατήφειας και μίζερη σκέψης. Ο ενθουσιασμός και η εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για το δρόμο για επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.

Το σύνθημα με το οποίο πορεύομαι μου είναι ένα: « Το κακό με το ρίσκο είναι πως αν δεν ρισκάρεις ποτέ, τότε ρισκάρεις ακόμα περισσότερο».

Βρείτε τους

Website: www.mikromagazo.gr

Join: www.facebook.com/mikromagazo

Follow: twitter.com/mikromagazo

Το profil μου αναφορικά με τον τεχνικό κλάδο το έχω σε μορφήinfographic εδώ http://re.vu/Dimitrios_Papadopoulos και στο linkedin εδώ:http://www.linkedin.com/profile/view?id=138637911&trk=nav_responsive_tab_profile

 

Πηγή: www.startup.gr

 

startup.gr