LELA’S STYLE

LELA’S STYLE
LELA’S STYLE
Ελευθερίου Βενιζέλου 23, Ν. Ιωνία, 142 31 Αττική
210 2756981, 210 2711170
www.lelas-style.gr
  • LELA’S STYLE

Η Επιχείρηση μαςΕφαρμόζουμε στο χώρο μας ό,τι πιο μοντέρνο και εξελιγμένο στον ευρύτερο χώρο της κομμωτικής. Οι απαιτήσεις σας είναι για εμάς πρόκληση! Απολαύστε λοιπόν, την πρωτοπορία Lela’s Style με τις πιο προχωρημένες τάσεις στις κουπ (κούρεμα – χτένισμα) και στο χρώμα.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (-20%): Δευτέρα έως και Πέμπτη

Extra Υπηρεσίες
Δεν εφησυχάζουμε στην επιτυχία μας. Γι’ αυτό ανανεώνουμε συνεχώς το χώρο μας, ώστε να σας υποδέχεται πάντα ζεστός, φιλικός και μοντέρνος. Όσο ικανοποιημένοι και αν είστε, εμείς δεν παύουμε να προσπαθούμε για μια ολοένα και πλουσιότερη γκάμα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, στο κατάστημά μας λειτουργεί σε καθημερινή βάση ειδικό τμήμα μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ και αποτρίχωσης, με ειδικευμένο προσωπικό, τεχνολογικά πλήρως εξοπλισμένο.

Μαζί με τις υπόλοιπες ήδη πλούσιες υπηρεσίες μας, τόσο σε όγκο όσο και σε ποιότητα, δημιουργούμε για εσάς έναν οίκο ομορφιάς, με αποκλειστικό στόχο το χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό σας.

ΛέλαΑπό μικρή αναζητούσε τρόπους να σχετίσει την εσωτερική και την εξωτερική ομορφιά των ανθρώπων. Η κομμωτική, της έδωσε τη δυνατότητα να προσαρμόζει το εξωτερικό στυλ κάθε ατόμου στην προσωπικότητά του και στον εσωτερικό του κόσμο.

Σπούδασε λοιπόν την αγαπημένη της τέχνη σε Ελλάδα και Ιταλία για 2 χρόνια. Για να ολοκληρώσει τις γνώσεις της, παρακολούθησε σεμινάρια Προσωπομετρίας, Χρωματομετρίας, Ψυχολογίας Πελάτη και γενικών Στυλιστικών γνώσεων σε Παρίσι, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Μέχρι σήμερα ανανεώνει τις γνώσεις της και παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας, συνεχίζοντας να πηγαίνει σε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που απορροφά είναι σε θέση να σας προτείνει το κούρεμα και τη βαφή που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας.

Η Φιλοσοφία μαςΠροσπαθούμε να αναδείξουμε τον γοητευτικότερο εαυτό σας, εξωτερικεύοντας και αναδεικνύοντας την εσωτερική σας ομορφιά. Με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, προσπαθούμε να ανανεώνουμε τις γνώσεις μας και ακολουθώντας τα ρεύματα της εποχής, σας προτείνουμε τις πιο μοντέρνες λύσεις για σας.

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, διαλέγουμε με προσοχή τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Ελέγχοντας τα συστατικά τους, βρίσκουμε πάντα την ποιότητα που αρμόζει σε ‘σας και την υγεία των μαλλιών σας. Πρόσφατα μάλιστα, στρέψαμε το ενδιαφέρον μας σε βιολογικά προϊόντα, φιλικά στην υγεία και στο περιβάλλον.

Για ‘μας, η κομμωτική δεν είναι απλά μια τέχνη. Είναι επιστήμη και τρόπος ζωής.

Φωτογραφίες


lela's

ΧάρτηςLela’s Style, Ελευθερίου Βενιζέλου 23, Νέα Ιωνία