Εργασία

ΕΡΓΑΣΙΑ (προσφορά & ζήτηση)

Η διαδικτυακή μας  παρέα μεγαλώνει αλλά μεγαλώνει και η ομάδα του www.dear-eva.gr. Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της και αναζητάς εργασία, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου στο info@dear-eva.gr (κωδ. Θέσης:028). Αυτή την περίοδο ψάχνουμε σοβαρά και δημιουργικά άτομα  για τη στελέχωση του διαφημιστικού τμήματος. Απαραίτητη η προϋπηρεσία, η καλή χρήση Office, internet, social media και η… καλή διάθεση. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να γίνουμε ακόμη περισσότεροι!!! Σε περιμένουμε…


Η εταιρεία μας (SUCCESSKeys) συνεργάζεται με την εταιρεία Expaway  GmbH (Βερολίνο, Γερμανία) στην ανεύρεση και επιλογή υποψηφίων από το χώρο του ΙΤ (information technologies) για εργασία σε εταιρείες πελάτες της δεύτερης στη Γερμανία. Η λίστα με τις εκάστοτε διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τις προδιαγραφές αυτών είναι στο σύνδεσμο (ανανεώνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα): http://www.expaway.com/jobs.php

Απαιτούμενη είναι μόνο η γνώση της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο proficiency αν δεν αναφέρεται διαφορετικά σε κάποια θέση εργασίας.

Πριν την αποστολή του βιογραφικού τους σημειώματος (για συγκεκριμένη ή συγκεκριμένες θέσεις εργασίας) οι υποψήφιοι καλούνται  (για δικό τους και μόνο συμφέρον και διευκόλυνση) να τηρήσουν τα όσα αναφέρονται στο κείμενο (και τους αντίστοιχους συνδέσμους), που ακολουθούν:

In order to facilitate your application and enable equal opportunities we suggest that all applicants use the European CV format and read the instructions for filling it carefully (download here:https://app.box.com/s/33u3e8t4xfsg2ql0chy0 ).

Most importantly, we suggest that applicants are very careful when applying for a particular job. A good match of the CV with the job requirements will significantly increase your chances to land your CV in the final selection (suggestion tips here: http://wp.me/p28nu3-uE)

Αποστολή βιογραφικών στο: info@success-keys.gr (με αναφορά στον τίτλο της θέσης εργασίας και στον κωδικό αυτής: βλ. job list).

 

 • ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Indoor Sales

Ο πελάτης μας, γνωστή επιχείρηση στον τομέα των NVOCC (NON VESSEL OPERATING CONTAINER CARRIER) & διαμεταφορών  αναζητά στέλεχος εσωτερικών πωλήσεων (κωδικός θέσης: ISMOSCH02) με το κάτωθι προφίλ για τα γραφεία της στην Αθήνα:

Τίτλος θέσης:   Indoor sales (η θέση θα αναφέρεται στον Διευθυντή Πωλήσεων)

Κύρια καθήκοντα/αρμοδιότητες

 • Ανάπτυξη νέου πελατολογίου
 • Τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτες/αποστολή emails
 • Κλείσιμο πώλησης
 • Επικοινωνία με τα κεντρικά στο εξωτερικό
 • § Η θέση δεν προϋποθέτει διοικητικές ικανότητες/αρμοδιότητες καθώς θα εργάζεται αυτόνομα και με υποστήριξη από άλλα τμήματα

Επιθυμητό προφίλ

§ Πολύ ανταγωνιστικός/-ή, φιλόδοξος/-η και προσανατολισμένος/-η στους στόχους

§ Αντιμετωπίζει projects και τα καθήκοντα του/της με σθένος και αποφασιστικά

§ Δε διστάζει να αντιμετωπίσει/διαχειριστεί αντιρρήσεις/αντιστάσεις προκειμένου να πετυχαίνει τους στόχους του/της

§ Είναι πολύ δραστήριος/-α και του/της αρέσει η ποικιλία καθηκόντων και οι αλλαγές στη δουλειά του/της. Μπορεί να εργάζεται καλά και αποτελεσματικά ακόμα και με (πιεστικά) χρονοδιαγράμματα.

§ Έχει την αίσθηση του επείγοντος στην εκτέλεση των καθηκόντων του/της

§ Του/της αρέσει η επικοινωνία με πελάτες και αισθάνεται βολικά σε αυτήν

§ Μπορεί και έχει την τάση να εργάζεται ανεξάρτητα, αλλά αποδέχεται τους κανόνες λειτουργίας και συμπεριφοράς της επιχείρησης

§ Πρέπει να έχει θετικό τρόπο σκέψης, να έχει σταθερότητα και επιμονή και να μην κάμπτεται εύκολα μπροστά σε δυσκολίες και δύσκολες συμπεριφορές, να έχει ισχυρή αυτενέργεια (self motivation)

Γνώσεις/δεξιότητες/εμπειρία

 • Προηγούμενη εμπειρία σε μεταφορές ή σε ναυτιλιακή επιχείρηση επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη
 • Πάθος για εργασία σε ανταγωνιστικό περιβάλλον πωλήσεων
 • Άπταιστη  ικανότητα επικοινωνίας (γραπτός και προφορικός λόγος) στην αγγλική γλώσσα
 • Ανεπτυγμένες δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στην ελληνική γλώσσα
 • Πολύ καλή εξοικείωση σε περιβάλλον Windows, ιδιαίτερα με τα λογισμικάMS-Word και MS-Excel

Ο πελάτης παρέχει:

 • Ελαστικό ωράριο μεταξύ  09:00 – 18:00
 • Εκπαίδευση
 • Γραφείο, Τηλέφωνο, PC, e-mail  address , πλήρη υποστήριξη από τμήμα προσφορών + customer service
 • Στόχο πωλήσεων και αμοιβή βάση απόδοσης 30% επί μικτού κέρδους

Παρακαλούμε αποστείλατε το βιογραφικό σας στην αγγλική γλώσσα σύμφωνα με το υπόδειγμα Europass, σε όχι περισσότερες των 2 σελίδων, στο info@success-keys.gr υπόψη ΙΓ και αναφέροντας τον κωδικό της θέσης (ISMOSCH02).